Ek Gıda Reddi

63 görüntüleme
S

Sevde

6 Nisan 2026 22:58
Herkese merhaba bebeğim 6 ayını bitirdi çok hevesli olduğu için 5. Ayda tadımlara başladık

çok da güzel gidiyordu verdiğim tüm sebzeleri meyveleri hep yedi yeni yeni tariflere başlamıştım sebze çorbaları yoğurtla beraber meyve püreleri vs şeklinde ilerlemeye devam ediyordum ama bebeğim bir anda reddetmeye başladı severek yediği yoğurdu bile yemiyor dudağını kilitliyor ağzını açınca da diliyle itiyor nasıl bir yol izlemem lazım
S

Songül A.

6 Nisan 2026 23:00
Baştan yiyip sonradan red etmesi Belki diş sancısı olabilir. Ay olarak diş dönemlerindesiniz çünkü. Diş sancılarında yemek reddi , gece sık uyanma eşlik ediyor
E

Emel Y.

6 Nisan 2026 23:04
Merhaba bende 6. Ay tadımlara başladım çok güzel gidiyordu 1 ay sonra dediğin gibi sevdiği şeyleri ilkkez tadına bakıyormşu gibi tepki verdi komik olan tarafı ilk yediğind eböyle tepkiler vermemiştik şuan 8.5 aylık ni kaç kaşıktan sonra ağzını kitliyor yani onuda sevdiği bişryi önce veriyorum ağzınaki ağzını açsın çokta zorlamıyorum çok üsttelemeyin çeşit yapın az az sık sık yesin
S

Sevde

6 Nisan 2026 23:21

Songül A.

Baştan yiyip sonradan red etmesi Belki diş sancısı olabilir. Ay olarak diş dönemlerindesiniz çünkü. Diş sancılarında yemek reddi , gece sık uyanma eşlik ediyor

Evet bunu düşündüm ben de geceleri de sık uyanıyor zor uykuya geçiyor ilk dişini çıkardıktan sonra biraz rahatlıyor mu bebişler yoksa diğer dişler çıkana kadar hep oluyor bu bu sancılar
S

Sevde

6 Nisan 2026 23:24

Emel Yeşil

Merhaba bende 6. Ay tadımlara başladım çok güzel gidiyordu 1 ay sonra dediğin gibi sevdiği şeyleri ilkkez tadına bakıyormşu gibi tepki verdi komik olan tarafı ilk yediğind eböyle tepkiler vermemiştik şuan 8.5 aylık ni kaç kaşıktan sonra ağzını kitliyor yani onuda sevdiği bişryi önce veriyorum ağzınaki ağzını açsın çokta zorlamıyorum çok üsttelemeyin çeşit yapın az az sık sık yesin

Ah ah aynısı gerçekten dediğiniz gibi bugün hep farklı tarifler denedim çeşit olsun diye onları da kabul etmedi zorlamadım en sonunda birkaç gün ara vereceğim bakalım nasıl ilerleyecek süreç teşekkür ederim yanıtınız için
S

Songül A.

6 Nisan 2026 23:25

Sevde Geze

Evet bunu düşündüm ben de geceleri de sık uyanıyor zor uykuya geçiyor ilk dişini çıkardıktan sonra biraz rahatlıyor mu bebişler yoksa diğer dişler çıkana kadar hep oluyor bu bu sancılar

Muhtemelen diş sancısıdır. Huzursuzluk oluyor birde gündüzleri. Sizi üzmek istemem ama bu diş dertleri uzun süre bitmiyor. Tam evet patladı artık rahatız diyorsunuz diğer dişler devreye giriyor. Her diş ayrı bir olay yani. Oğlum 21 aylık oldu dün hala diş sorunu yaşıyoruz. Ama en zoru azı dişleri oluyormuş onu anladım. 1,5 yaş civarı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir