Ek Gıda Reddi

87 görüntüleme
Ceren K. .

Ceren K. ..

18 Şubat 2026 17:38
Bebeğim 6.ayını doldurdu anne sütü almadığı için biz 4.ayın bitimine yakın tadımlara başladık 2 ay sorunsuz ilerledik bu süreçte alt iki dişi çıktı 3 gündür ek gıda reddi var en sevdiği şeylerde bile öğürme refleksi var kaşık itiyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
G

Gamze S.

18 Şubat 2026 18:15
Merhabalar Sizinde bebeğinizin sanırım besin alerjisi vardı yoğurt ve yumurta tadımını yapabildiniz mi
Ceren K. .

Ceren K. ..

18 Şubat 2026 18:31
Evet vardı çok şükür bir sıkıntı olmadı 3 gün kuralıyla verdim yumurta ve yoğurdu severek yiyordu son günlerde yemiyor 😓
Sinem T.

Sinem T.

19 Şubat 2026 11:07

Ceren Kaya

Evet vardı çok şükür bir sıkıntı olmadı 3 gün kuralıyla verdim yumurta ve yoğurdu severek yiyordu son günlerde yemiyor 😓

Aynı şey bizde de var 7.5 aylık. Ek gıda sürecimiz güzel ilerliyordu. Hatta son ayda 500 gr almıştı. Bu 6 ay üstü bebek için iyi bir artış. Ama 3 gündür bir iştahsızlık var. Ne hazırladığım formül mamayı içiyor ne de katı gıda yiyor. Yediği sadece yoğurt ve meyve püresi. Neden olabilir acaba. Doktora götürmeli miyim ?
Ceren K. .

Ceren K. ..

19 Şubat 2026 11:08
Bizde 740 gram almışız bu ay şuan iştahı hiç yok formül mamayı bile zorla içiyor gibi ve bitirmiyor yarıda bırakıyor benim de kafam karıştı Baya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir