Ek Gıda Reddi
126 görüntüleme
D
Dilek P.
15 Şubat 2026 17:28
Merhabalar, 6 ay 21 günlük bebeğim anne sütü alıyor. [6.ay](6.ay) itibariyle de tadımlara başladık. Ama şöyle bir sorumuz var; tadımlara başlamadan önce kullandığımız demir takviyesi nedeniyle kızım ağzını kapatmayı öğrendi, daha sonra bir hastalık dönemi nedeniyle de ilaçları kullanamadı asla kabul etmedi. Bu durumlar geçtikten sonra ek gıdaya başladık, ancak kızım çok az alıp ya da hiç kabul ermeden ek gıdayı kabul etmiyor. Bu arada besinlerin tadından kıvamından kaynaklı değil bu red, meyve süzgeçi gibi bişeyde verince kendisi atlayarak yiyor. Ama kaşık ile uzattığımda bir iki kez alıp ağzını kapatıyor. Bu durumu nasıl aşabilirim?
E
Elifnur S. ..
15 Şubat 2026 21:06
önüne püreleri yumuşak kaşık ile bırakın kendi alsın ağzına götürerek öğrenir eline kaşığı almasına yardımcı olun
S
Seda A.
17 Şubat 2026 14:36
Benim bebeğimde aynı 6 ay 22 günlük kilo alımı da az ve asla ağzını açmıyor gıdalara eskaza ağzına alınca da öğürüp çıkartıyor sadece anne sütüyle besleniyor ,her gün teklif ediyorum ek gida ama nafile:(umarım düzelir
D
Dilek P.
23 Şubat 2026 23:39
önüne püreleri yumuşak kaşık ile bırakın kendi alsın ağzına götürerek öğrenir eline kaşığı almasına yardımcı olun
D
Dilek P.
23 Şubat 2026 23:40
Benim bebeğimde aynı 6 ay 22 günlük kilo alımı da az ve asla ağzını açmıyor gıdalara eskaza ağzına alınca da öğürüp çıkartıyor sadece anne sütüyle besleniyor ,her gün teklif ediyorum ek gida ama nafile:(umarım düzelir