Ek Gıda Reddi

143 görüntüleme
S

Sevvakk

4 Şubat 2026 16:35
10 aylık oglumm 6 aylıkken ek gıdaya basladı sadece anne sütü alıyor emzik biberon tutmadı ek gıdanın ilk zamanları yemek yiyordu ne zaman diş cıkartmaya başladı 4 aydır hiç yemek yemiyor sürekli kabız gündüz yemek yemediği için gece saat bası kalkıp süt içiyor içmezse krize giriyor ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım bilmiyorum
T

Tuğba B. ..

4 Şubat 2026 16:40
Yazıyı sanki ben yazmışım aynıyız :((
G

Gülcan Ş.

4 Şubat 2026 16:45
bu internettekiler nasıl bayıla bayıla yiyor yaa iki gün yese 4 gün yemıyor benım kızım da anne sütü de almadı mama da az içiyor
S

Seçil B.

4 Şubat 2026 16:47
13 aylık kızım aynı durumdayız asla ağzını açmıyor. Yemiyor diyen annelerin bebekleri 2 kaşık da olsa yiyordur benim kızım hiç yemiyor
S

Sevvakk

4 Şubat 2026 16:49
cevremdeki tanıdıklarımda böyle cocukları cok iştahlı kime sorsam mamayı sütü azalttık sadece gece uykusuna geçişte diyor her bebek farklıdır kıyaslama yapmak istemiyorum ama üzülüyorum o kadar çaba gösteriyorum yok yemiyor kaşığa vuruyor tükürüyor sinirleniyor bende mi sorun anlamadım
T

Tuğba B. ..

4 Şubat 2026 16:55
Kahvaltısı ,ara öğünü,akşam yemeği herşeyi yapıyorum uğraşıp yok tadına bile bakmıyor
S

Seçil B.

4 Şubat 2026 22:09

Tuğba Beyazgül

Kahvaltısı ,ara öğünü,akşam yemeği herşeyi yapıyorum uğraşıp yok tadına bile bakmıyor

Kaç aylık bebeğiniz acaba biz de aynı durumdayız. Sadece emiyor. Ergoterapiste gittik duyusal hassasiyet var dediler ama nasıl düzelecek onu da aklım almıyor
T

Tuğba B. ..

4 Şubat 2026 22:28
10 aylığız biz benim elimden jiç bişey almıyor .Yapıp önüne koyuyorum bür umut:)
T

Tuğba B. ..

4 Şubat 2026 22:28

Seçil Balci

Kaç aylık bebeğiniz acaba biz de aynı durumdayız. Sadece emiyor. Ergoterapiste gittik duyusal hassasiyet var dediler ama nasıl düzelecek onu da aklım almıyor

10aylık
S

Seçil B.

4 Şubat 2026 22:31

Tuğba Beyazgül

10aylık

Benim bebeğim 13 aylık kendi yediği de bir iki ısırık katı şeyler
S

Sevvakk

4 Şubat 2026 22:32

Tuğba Beyazgül

10aylık

ne zaman doğdu?
T

Tuğba B. ..

4 Şubat 2026 22:32

Sevvakk

ne zaman doğdu?

8nisan doğumlu
S

Sevvakk

4 Şubat 2026 22:33

Tuğba Beyazgül

8nisan doğumlu

benim oglumda 26 nisan
T

Tuğba B. ..

4 Şubat 2026 22:37
Ben baya bir araştırma yaptım yemiyor diye öğünleri atlamayın düzenli yapın deniliyor çocuk rutin oluşursa zamanla yemeğe başlar deniyor o yüzden düzenli yapıyorum
C

Ceren A.

6 Şubat 2026 13:50

Tuğba Beyazgül

Ben baya bir araştırma yaptım yemiyor diye öğünleri atlamayın düzenli yapın deniliyor çocuk rutin oluşursa zamanla yemeğe başlar deniyor o yüzden düzenli yapıyorum

İlerleme var mı 10.5 aylık kızım yemiyor hiç
T

Tuğba B. ..

6 Şubat 2026 13:58

Ceren Aslan

İlerleme var mı 10.5 aylık kızım yemiyor hiç

Bir iki alıp gerisini atıyor pes etmeden yapıyorum [hergün.gece](hergün.gece) yatmadan 1kaşık irmik pişiriyorum içine muz Armut filan ekliyorum bir onu severek yiyor
C

Ceren A.

6 Şubat 2026 18:03

Tuğba Beyazgül

Bir iki alıp gerisini atıyor pes etmeden yapıyorum [hergün.gece](hergün.gece) yatmadan 1kaşık irmik pişiriyorum içine muz Armut filan ekliyorum bir onu severek yiyor

:( buna şükür diyelim, uykudan önce denedim hiç. 3 ana öğün deniyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir