Ek Gida Reddi

98 görüntüleme
Ş

Şeymanur T.

12 Aralık 2025 10:13
Bebeğim9 ay 20 günlük Ekgıdayacok güzel ve istekli başlamıştıkherseyi yiyordu ama son bir bir buçukaydır asla yemk istemiyor herseyi reddediyor agliyor blw de kabul etmiyor dokunmak istemiyor yada eline aldigi herseyi atıyor kasik görüncede hemen yüzünüçeviriyorne yapmam lazım lutfen fikri olan varsa soyleyebilirmi
B

Büşra K. ..

12 Aralık 2025 10:49
Kan değerlerini kontrol ettirdiniz mi Benim kızımda 9 ayında yemek istemedi geçmiş zaman hatırlamıyorum bir değeri düşük çıkmıştı Osman Hocanın bir videosunda izlemiştim sizin sorduğunuz soruyu sormuş hanımefendinin biri kan değerlerine baktırın demişti
Ş

Şeymanur T.

12 Aralık 2025 12:57
Kan değerlerinde bi sorun çıkmadı ama neden reddediyor bilmiyorum
S

Sevilay G. ..

13 Aralık 2025 23:02
Yaşadığiniz sorunun aynısı yaşıyoruz benim oğlum10 20 sadece emiyor çok az idrar yapıyordu ek gıda hiç bir şekilde yemiyor biboronda şuda içmiyordu geçen haftaki kan idrar testi yaptırdım kan değerleri normal ama idrar testinde yetersiz beslenme çıktı oğlu 9.20 grm boy 77 3 gündür memeyi kesmemi söyledi doktor kesmek yerine kisitladim gece 2 gündüz 3 bu hafta gorucem
M

Merve Ç. G.

29 Aralık 2025 20:25
@Sevilay Gökdemir bir fark oldu mu acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir