Ek Gıda Reddi

31 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

14 Kasım 2025 14:35
Merhabalar bebeğim 6 ay 15 günlük fakat her ne verirsem vereyim yemiyor ağlıyor istemiyor kilosu da ayına göre bi tık sadece sma mama ile besleniyor kilo alımı da yavaşlamış durumda acaba ne yapabilirim nasıl yer fikirlerinizi öğrenebilir miyim anneler şimdiden teşekkür ederim
Y

Yaren B.

14 Kasım 2025 16:15
Tüm doktorlar dan duyduğum araştırdığı a göre bu ayda ek gıda zorlaması yapma bence benimde oğlum 6 aylık tam 5,5 aylıkken başladık ek gıdaya bizde sma kullanıyorum 4-5 aylıktı tadım yaptırmıştım yoğurt ve yumurta için5,5 aylıkken doktor eşliğinde kontroller dahilinde ek gıdaya başladık bir yiyor bir yemir kesinlikle düzenli değil benim doktorum şöyle demişti asla zorlama iğrenirse hiç yemez istiyorsa yedir istemiyorsa bırak mama işe devam etbende öyle yaptım ilk 3 gün kuralı denedim alerji için sonra her öğüne yeni tadlar ekledim kahvaltı ya yumurta labne avakodo ama asla karışım yapmadım hepsinin tadı ayrı ayrı aldı kuzu eti haşşadım verdim pırasa yoğurt içine meyve yaptım bir sürü tarif sebze çorbası her mama zamanı bir yemek peşine sma mama verdim her gün bunu tekrarladım çok zor günde 5-6 yemek yapıyorum ama şimdi biraz daha iyi diş dönemi iştahsızlık var ama böyle böyle toparladım deneyebilirsin sende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir