Ek Gıda Reddi

21 görüntüleme

N.

14 Kasım 2025 14:18
Kızım 7 ay 20 günlük ek gıda sürecimiz çok güzel başlamıştı. Maalesef süt ürünlerine alerjik bir bebek ve şuan 5. Dişini çıkartıyor bu sebeple uykuları da kötü. Acaba bu ek gıda reddi neden kaynaklanır; denemediğim tarif kalmadı önceliğim elbette anne sütü ama ek gıda da yese güzel olur kaşığı görünce ağzını kitliyor. Zorlamak istemiyorum ama bazen de zorluyorum maalesef
İ

İrem E.

14 Kasım 2025 15:15
Benim bebeğim de 10 gün sonra 7 aylık olacak ve çoğu zaman ağzını kapatıyor başta istekliydi dediğiniz gibi. Ben biz yemek yerken yedirmeye çalışıyorum öyle olunca biraz daha fazla dayanıyor gibi bir de blw denediniz mi bilmiyorum ama denemediyseniz blw deneyin kendisi dokunarak hissederek yemek istiyordur belki . Benimki de eline mesela brokoli havuç vs verince kemiriyor oyalanıyor . Bir de sabretmemiz gerek bence 🥲iistemezse çok zorlamıyorum ben su veriyorum ilgisini dağıtıyorum bi daha deniyorum yine istemezse devam etmiyorum . Bir de diş ağrısından dolayı iştahsız olması normal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir