Ek Gıda Reddi

102 görüntüleme
A

Asena D.

5 Ağustos 2025 13:25
Bebegim 7 ay içinde ek gida sebze asla yediremiyorum öğürme ile tepki veriyor ama meyve purelerini yiyo ne yapacağımı şaşırdım. Sebzeyi sevdiremiyorum ve öğün öğün uygulamak istiyorum ama asla yanaşmıyor. Zorlamakta istemiyorum güvensizlik uyandırmasını istemiyorum. İleryen zamanlarda düzelir mi? Ve ev yapımı yoğurt yediremedim güzel icerigi temiz bı yoğurt ismi biliyorsaniz yardım edin
A

Ayşe İ.

5 Ağustos 2025 20:53
Benım kızım da 5 bucuk aylık doktor tavsiyesi ile erken basladık o da aynı sekılde sebze pek sevmedi Bı tek pırınc ununu guzel yıyo dıgerlerını gönulsuz az yıyo zorlamak da istemiyorum ama insan ister istemez canını sıkıyo
A

Asena D.

5 Ağustos 2025 21:04
Yani ömrü boyunca zaten yiycek o yuzden pozitif bakmaya çalışıyorum ustelemiyorum meyve ve çorba ile ilerliyorum simdilik yapacak başka biseyim yok kusuyo sonra
H

Hatice Ç.

5 Ağustos 2025 21:16
Benimkisi de aynı tepkiler veriyordu . Stres yapmak süreci daha da kötüleştirdi benim açımdan dönem dönem tekrarlıyor ek gıda reddini . Bir yaşına geldik benim el yapımı yoğurt vesaire bunları yedirmeye çalışıyorum ama zorlamıyorum. Rabbim ek gıda dönemindeki annelerinin yardımcısı olsun gerçekten de
A

Asena D.

5 Ağustos 2025 21:17
Zorlayinca ters tepiyor yapmayın eninde sonunda yiyecek zaten siz ne kadar olumlu davranirsaniz oda öyle davraniz hakikaten de yardimcimiz olsun inşallah 💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir