Ek Gıda Reddi

86 görüntüleme
S

Sudenaz Ş. ..

31 Temmuz 2025 19:56
15 Aralık doğumlu zaten 6 aydan itibaren alerjisi olduğu için yumurta süt ürünleri vs bende dahil kullanmıyorum süt verdiğim için.. egzama oluyo kabarıyo ... Ek gıdayı sevemedi bir sürü şeyler yaptım. Meyve severek yiyo. Ama başka sebzeli çorba vs yapıyorum haşlayıp eziyorum hiç birini yemiyo. Biz yemek yerken bizim yediğimiz yemeklerden küçük küçük parça veriyorum çok çok severek yiyo . Yemeklerdeki şeyler salça yağ vs kendimiz yaptığımız için sıkıntı duymadım . Bi gün de patates verdim normal de günde 5 defa kaka yapan çocuk 1 hafta yapmadı bende şuan vermiyorum . Kendi yemeklerimizden taddırabilirmiyiz ne yapmalıyım . Çok teşekkürler 🙏🏻
Z

Zeynep D.

31 Temmuz 2025 20:05
Merhabalar bizde de durumlar aynı. Süt ve süt ürünleri veremiyorum. Zaten bir şey de yemiyor. Ben şöyle yapıyorum; kıyma alıp köfte yapıyorum içine bir şey koymadan donduruyorum. Bir tane çıkarıp pişiriyorum. Onu seviyor. Mama sandalyesinde yemek yediriyorsanız yer değiştirin mesela salonda oyun oynarken sanki siz yiyecekmişsiniz gibi getirip oturduğunuzda minik minik yedirebilirsiniz 😂
S

Sudenaz Ş. ..

31 Temmuz 2025 20:26
Yetişkin yemekleri yerken sorun yok versem daha da yer de ben daha sebze meyve püreleri vs çorbalar vernek istiyorum ama yok 🫣😄

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir