Ek Gida Reddi
59 görüntüleme
M
Merve A. ..
31 Temmuz 2025 19:41
Hocam bebeğim tamda ek gidaya basladigimiz dönemde bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve ciddi iştah kaybı yaşadı. Şu an 1 yas 3 aylik, kilosu ve gelişimi iyi diyor doktorumuz ancak kızım ek gida olarak sadece yogurt ve kefir yiyor. Denemediğim yol kalmadı. Asla zorlamiyorum, sofra surecimize dahil ediyorum, dokunması tutması icin fırsatlar sunuyorum ancak sadece oynuyor , ağzına götürmüyor, götürünce öğüyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz, çok yıprattı bu süreç bizi
J
Jülide Y.
31 Temmuz 2025 19:48
Benim bebegim de 9 aylik oldu asla ek gida almiyor ne yaptiysam boş cok yorucu bir surec asla agzini acmiyor enfeksiyon olabilir dendi idrar verdik temiz cikti yani ne yapilabilir artik bilmiyorum mama aldim hipp marka ve aptamil asla icmedi sadece anne sutu ama artik anne sutu de yeterli olmuyor gibi hissediyorum alttan 2 dis ustten 4 dis cikardi 7 ayliktan 9 aylik sureye kadar acaba disler mi etkiledi diyorum ama insan cok yoruluyor
M
Merve A. ..
31 Temmuz 2025 19:52
Benim bebeğim idrar yolu enfeksiyonu olduğunda 6 buçuk aylık civarında memeyi tamamen bıraktı o dönem, şu an sma kullanıyorum. Simdi herhangi bir enfeksiyonu yok denildi bize.Sadece mamayla besleniyor gibi bisey, urfa da yaşıyoruz, bu sıcaklarda şu bile içmek istemiyor çoğu zaman, gerçekten çok yıpratıcı bir süreç, Allah hepimize kolaylık versin