Ek Gıda Reddi

79 görüntüleme
B

Betül A. ..

20 Temmuz 2025 20:35
Kızım şükür sağlıklı hamdolsun ama bi anne olarak endişelerim var bebeğim 38 hafta 2750 gram 48cm doğdu şu an 12 aylık 7500 gram 70 cm sürekli ek gıdayı red ediyor anne sütünü çok fazla tüketiyor gece 2 saatte bir uyanıp emmek istiyordu bende bu alışkanlıktan vazgeçsin diye gece emzirmesini bi kaç gün önce bıraktım uyku saatleri arttı ama ek gıdayı yemesinde değişen bişey olmadı gündüz emmek istiyor yemek yemiyor kilosu çok düşük boyu kısa mama denedim kabul etmedi acaba anne sütünü tamamen mi bıraksam sütüm kızıma yaramıyorda hala çok zayıf ve kısa düzenli yemesi için yapacağımı bilmiyorum lütfen bi yol gösterir misiniz
B

Büşra K. ..

20 Temmuz 2025 21:15
Merhaba emzirme düzeniniz nasıl bilmiyorum ama önce ek gıda sonra emzirme yapsanız arkadaşım da aynı durumda yemek yedirirken kitap okudu önüne oyuncaklarını koydu şarkı söyledi biraz da olsa bu durumu aştılar mama sandalyesi kullanıyor musunuz bilmiyorum ama arkadaşım sandalye olduğu halde oturma odasında yerde yemek yedirdi kızına biraz da acıkmasına müsaade etti sabah 9'da kahvaltısını yaptırdı bebeğine 12 buçuk gibi mama verdi kahvaltıda da domates salatalık yerine elma muz yumurta şeklinde ilerledi bilmiyorum belki işinize yarar bir de 2 buçuk yaşına kadar emzirin diyorlar sütü kesilmiş bir anne olarak söylüyorum bol bol emzirin bence inanın o kadar özledim ki emzirmeyi anne sütünden hiçbir zarar gelmez sanmıyorum sütünüzün yaramadığını çocuk 12 ay emmiş hâlâ da emiyor sadece memeye düşkün bir bebektir zamanla herşey aşılıyor annelik sabır işi😊
B

Betül A. ..

24 Temmuz 2025 21:48
Merhabalar büşra hanım öncelikle soruma böyle içten cevap verip zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim ama inanın her yolu deniyorum mama sandalyesini artık düzgün kullanmıyorum bile sofra bezini sarıp yemeğin kendisinin bile yemesine izin veriyorum dağıtıyor döküyor şarkılar oyuncaklar karşısına eşimle geçip birlikte yemek yiyelim diyiyorum onda da olmuyor şimdiye kadar tek denemediğim yol ekran önünde yemek yedirmek ona da çok karşıyım onun dışında tüm yolları denedim diye bilirim ve Asla işe yaramıyor sütten kes yaramıyor belki öyle yer diyen o kadar çok insan oldu ki onun yerine içimi ısıtıcak bu cümleleri kullandığınız için gerçekten çok teşekkür ederim bunları duymaya çok ihtiyacım varmış
B

Betül A. ..

24 Temmuz 2025 21:55
Bi de ayrıca kızım aşırı inatçı yemek istemeyince kaşığı ağzına bıraktığım anda tükürüyor püskürüyor çıkarıyor o şekilde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir