Ek Gıda Reddi

134 görüntüleme
A

Aycan A.

21 Haziran 2025 10:59
1 yaşında çok ciddi ek gıda reddi yaşıyoruz emziriyorum çoğu zaman yemeklerin tadına bakmayı bile reddediyor oturduğumu gördüğü an gelip yakama yapışıyor emzirmezsem çığlık kıyamet bağırıyor yemek yediremiyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
M

Merve C. G.

21 Haziran 2025 11:29
Sofraya oturduğunuzda hep birlikte mi oturuyorsunuz yoksa sadece ona mı yedirmeye odaklanıyorsunuz? Bence yaptığımız en büyük yanlış bu genel olarak gördüğüm. Bebekler bizi izleyerek yemeyi öğreniyor ve verdiğimiz tepkileri kaydediyorlar. Elinizden geldiğince ailecek oturup artık ona da kaşık çatal vs koymalısınız bence, nasıl yaptığınızı da bilemiyorum gerçi belki denemişsinizdir ☺️
A

Aycan A.

21 Haziran 2025 11:33
Bizimle sofraya oturtuyorum mama sandalyesinde 1-2 lokma ağzına götürürse şükrediyorum resmen. Ben kaşık uzattığımda ağzını açmıyor blw yapmaya çalışıyorum kendi yiyebileceği şeyler hazırlıyorum sadece oynuyor parçalayıp yere atıyor mama sandalyesinde durmak istemiyor
H

Hilal A.

21 Haziran 2025 14:38
Biz de aynı o durumdayız. Mama sandaleysinde durmuyor ağzına versem tükürüyor önündekileri yere atıyor. Dışarı çıkarıyorum parkta cafede deniyorum. Balkonda yedirmeye çalışıyorum. Oyunlar yapıyorum çok az ancak öyle. Stres yapıyorum benim stresimi mi hissediyor acaba bilemiyorum
A

Aycan A.

21 Haziran 2025 14:49
Herşeyi hissediyolar ya çok ilginç çevremdeki herkes de sütten kes mecbur yemek yiyecek diye baskı yapıyor sütten de kesmek istemiyorum ama böyle de aç kalıyor besin vitamin alamıyor ne yapıcam bilmiyorum
H

Hilal A.

21 Haziran 2025 15:44
Bunun kararını vermek bize zor, çevredekilere söylemesi kolay. Kesinlikle doktorların söylediklerine göre ilerlemek lazım. Anne sütüne ben de kıyamam. Çok kıymetli 🙏 en azından yalnız değiliz denemeye devam 🙃

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir