Ek Gıda Reddi

99 görüntüleme
Ş

Şevval B.

20 Haziran 2025 12:32
Merhaba, bebeğim 9 aylık süt alerjisi var,sadece anne sütü alıyor doğum kilosu ve boyu 3510kg -51cm güncel kilosu 10 kg- 71cm. 6. Ayında ek gıdaya geçtik sebze meyvelerin çoğunu denedik en son da yumurtayı denemiştik deneme sürecinde yumurtayı bir kaşık falan yedi hiçbir sıkıntı olmadı daha sonra işim olduğu için anneme 1 saat bıraktım yarım yumurta sarısının hepsini anne sütü ve su ile sulandırarak vermiş oğlumda severek yemiş ve bitirmiş eve geldiğimde uyuyacağı için emmek istedi ve emzirip uyuttum o gün 6 kez kustu uykusundan kusarak uyandı hastaneye götürdük fazla beslenmeden kaynaklıdır dediler. 3 gün sonra yumurta yedi ve yine aynı şey yaşandı yine hastaneye götürdük tahlillerde bir şey çıkmadı ama yumurta ağır bir besin belki midesi hazmedememiştir ya da alerjisi olabilir vermeyin dediler o gün bugündür doğeu düzgün bir şey yemek istemiyor kaşığı görünce ağzını kilitliyor açmıyor ağzına taneli bir şey gelince öğürüyor ara sıra meyveleri kabul edip suyunu emiyor ama sadece bu kadar.. bunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
S

Seyyide ..

20 Haziran 2025 14:12
Çorba vermeyi denedinizmi
E

Emire Ç.

20 Haziran 2025 14:16
Kaşığı dolu dolu vermeyin ağzı iyice dolu olduğunda yapıyor benim oğlum ve istemezse de zorlamayın yoksa her şeye kafasını çevirip ağzını açmaz 🫤benim oğlumda da büyük ihtimalle yumurta alerjisi var şüphelendiğimiz için kan testi verdik sonuçları bekliyoruz
Ş

Şevval B.

21 Haziran 2025 09:14
Çorba da denedim ama pek hoşlanmadı önerebileceğiniz bir çorba tarifi var mı?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir