Ek Gıda Reddi

160 görüntüleme
S

Selcan k.

16 Haziran 2025 09:02
9 aylık dur al ver gibi emirleri algılıyor her şey gelişimsel olarak normal bay bay ı biliyor henüz el sallama kısmına geçemedi besin reddi söz konusu sadece iki üç çay kaşığı oranında tadımlar yapıyor ek gıdaya geçtiğimiz dönemde diş atakları başladı henüz diş yok ama şişlik var damakta belirgin bir diş görülüyor patlama söz konusu değil ne yapmam gerekiyor. Doktorumuz ısrar edersem tamamen reddedileceğini söyledi
Z

Zeynep G.

16 Haziran 2025 11:12
Bende aynı durumdayım 11 aylık öğün başı 2 çay kaşığı zor yiyordur akışa bıraktım yediği kadar diye doğru mu yanlış mı bilemiyorum
S

Selcan k.

16 Haziran 2025 11:17
Ben de akışına bıraktım ama sanki her şeyi anne sütü tamamlamıyor yemesi gerekiyor gibi hissediyorum bu da beni üzüyor
N

Naz E.

16 Haziran 2025 11:21
8 aylık bizde aynı iki çay kaşığı anca yiyor ne yapacağımı şaşırdım 6. Ayda başladık hiç bi ilerleme yok hala aynı yemiyor anne sütü alıyor
F

Fatmanur S.

16 Haziran 2025 13:56
9,5 aylık bebeğim max 2 çorba kaşığı yiyor doktorum süt içme daha kolay geldiği için mama reddi olabilir ailede başka birey doyursun dedi fakat yine aynı yemiyor denemedigim tarif çeşitlilik kalmadı kg normal olduğu için akışa bıraktım malesef .
S

Selcan k.

16 Haziran 2025 14:02
Biz de öyle başka birinden de yemiyor sadece anne sütü
A

Aysel.nur K.

20 Haziran 2025 20:19
Aynı durum 8 aylık olucak.ama.mlsff.agzini.acmak istemiyor.bugun doktora gittim vericeksin dedi çünkü süt doyurmuyor dedii
A

Aydan E.

20 Haziran 2025 20:53
kızım 17 aylık biz de boyle zamanlar yasamıstık tek bir besine adapte olmayın kızlar mesela patates püresi yaptımız yemedı ardından baska bir püre yapın kabak olur havuc olur karıstırın yada oyle verın bunları sevdiği yiyeceği bulun artık tad almaları da gelıstıgı ıcın boyle reddedebiliyorlar çorbalar yapın mesela benim kızım bir ay yayla corbası içtigini bilirim 🤣 karsısına gecım ayy bu cok guzel cok tatlı ham ham yiyeyim hadi sende ac agzını diyin iştahı acılır araba uçak geliyor vs.. diyin eline verin kasıgı oynasın doksun anlamıyor dıye dusunöeyın herseyı de bal gıbı anlıyorlar 🤣
S

Selcan k.

20 Haziran 2025 20:57
Çok güzel diyorsun da gerçekten anlıyorlar dediğin gibi almadığım şey kalmadı tek bir besine bağlı kalmıyorum asla og naturelin ek gıda paketleri organik yumurtalar sütler organik sebze meyve her türlü gıda ama ek gıdaya geçtiğimizden bu yana biz yerken bakıyor kendine kaşığı uzattığımızda ağzını açmıyor blw yapalım dedim pankek karışımları vs eliyle parçaladı yere attı bizim ek gıda süreci zaten diş ile kesiştiği için de red başladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir