Ek Gıda Öğün Sayısı

137 görüntüleme
S

Seda

20 Kasım 2025 11:37
Merhaba 6 ayda kaç öğün veriyorsunu ve zamanlaması nasıl yapıyorsunuz çok aç mı çok tok mu oğlum reddediyor her türlü yanlış mı ilerliyorum acaba
S

Songül U. ..

20 Kasım 2025 11:41
Merhabalar 6 aylık iki öğün şekilde veriyordum ben bir yaş olduk şuan püre şeklinde sabah kahvaltısı öğlen meyve alerjik durum var ise kesinlikle vermeyin . yoğurt verebilirsiniz ara öğün olarak çorba yapıpverebilirsiniz akşam
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 11:42
Merhab 6.ayını tadım ile geçirmelisiniz iştahlı bir bebeğiniz yoksa öğüne gerekduymayın
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 11:43
Tadımı erken saatlerde yapmayı öneriyordu bir doktor alerji açısından
B

Buket ..

20 Kasım 2025 11:52
Alerjik olduğu için 6 buçuk aylıkken başladık tek öğün tadımla başladım ama iştahlıydı, emdikten sonra da huysuz oluyordu ve kilosu normalin altindaydi suan 3 keyfine göre 4 öğün yediriyorum. Emzirdikten buçuk 1saat sonra yediriyorum orta açlıkta vermek lazım keyfi yerindeyken
T

Tuğba B. ..

20 Kasım 2025 12:45
Ek gıda tadımlarda bebeğin çok aç olmaması lazımmış.Ben emziriyorum 1 saat sonra tadım yaptırıyorum .bizde sıkıntı ağzını açmıyor:(
S

Seda

20 Kasım 2025 13:00
Ben doktora sordum 2 diyor ama zamanlama mı yanlış çok açken ya çok tokken açmıyor yarı aç yarı tok deneyelşm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir