Ek Gıda Öğün

86 görüntüleme
B

Büşra D. ..

9 Aralık 2025 13:49
Bebeğim7 aylık tadım aşamasında hiç sorun yaşamadık. Doktorumuz artık üç öğün ver deyince öyle yaptık ama birşeyler ters gidiyor derken kabız oldu siz nasıl yapıyorsunuz? Üç öğün mü? Üç öğün aynı şey mi? Ne kadar tüketmeli? Maalesef doktor tatsın geçsin modunda ama ben bu şekilde pek başaralı olamadım
Ö

Özlem P.

9 Aralık 2025 14:11
Doktordandoktora değişiyor ama bana kalırsanız kendi bildiğinizi yapın ben kızımda 9 aylık ben 5. Ay başladım ek gıdaya yani şöyle bebek ne kadar yemek isterse o kadar verin 2 kaşıkmış 3 kaşıkmış doymazlar doyunca zaten kendileri bırakıyor ama bana kalırsanız küçük bebek tabakları kadar yada meyve kavanozu kadar yedirseniz yeter kabız ve isal olmaları normal biz 2 hafta çektik 3 öğün farklı farklı verin yada içerisinde ek birşey katarak verirseniz sevineceğine inanırım bildiklerimle yardımcı olmak istedim:)
Ö

Özlem P.

9 Aralık 2025 14:14
Ve inanın herşeyden yedirebilirsiniz püre püre az az ay ay gitmenize gerek ben mesela hep böyle ek gıda tarifleri flb bakarak yapıyorum yediriyorum eğer seviyorsa devam ediyorum ondan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir