Ek Gıda Marka Öneri

145 görüntüleme
G

Gül Ş.

16 Nisan 2026 20:40
Bebek irmiği , tarhanası falan hangi marka aldınız memnun musunuz birkaç marka var içeriği en temiz hangisidir bilemedim
M

Merve ..

16 Nisan 2026 20:41
OG öneriyorlar genelde biz onu kullanıyoruz
N

Necibe N. Ç.

16 Nisan 2026 20:54
Bende og aldım ama daha başlamadım kullanmaya
Şimal

Şimal

16 Nisan 2026 21:07
Og ve beyorganik kullanıyoruz memnunum
R

Rabia K. ..

16 Nisan 2026 21:14
İrmik ve pirinç unu aldım makarna lütfenden güzeldi beğendim
G

Gözde D. ..

16 Nisan 2026 21:14
Beyorganik kuşlanıyoruz biz de ama en son makarna lütfen'den de aldım. Alerjen uyarılarını dikkate alarak kullanmak gerekiyor. Tarhanasını sevemedim ama genel olarak güzel.
E

Esra G. Ç.

16 Nisan 2026 21:22
İrmik ve un kullanmaya gerek yok bence. Bizim bebeklik zamanımızda insanlar yokluktan pirinç maması verirmiş. Şimdi alternatif çok, tarif çok.
Şimal

Şimal

16 Nisan 2026 21:23
İrmiği doktorumuz önerdi glutenle tanışması açısından bizde kullanıyoruz irmik
E

Esma T.

16 Nisan 2026 21:30
Makarna lütfen ve beyorganik markalarını kullanıyorum ben çok memnunum özellikle beyorganik markasının tarhanası 10 sebzeli tuzsuz çok güzel
E

Esra

16 Nisan 2026 22:35
Merhaba ben trendyoldan alacaktım ama yorumlarında kurtlanmış, böceklenmiş olarak geldiği yazıyordu almadim ben de hâlâ. Bir tanıdıgım evvahe diye bir marka önerdi
G

Gül Ş.

16 Nisan 2026 22:52

Esra

Merhaba ben trendyoldan alacaktım ama yorumlarında kurtlanmış, böceklenmiş olarak geldiği yazıyordu almadim ben de hâlâ. Bir tanıdıgım evvahe diye bir marka önerdi

O nerde satılıyor acaba kullandınız mı
G

Gül Ş.

16 Nisan 2026 22:53

Esma Tiril

Makarna lütfen ve beyorganik markalarını kullanıyorum ben çok memnunum özellikle beyorganik markasının tarhanası 10 sebzeli tuzsuz çok güzel

Teşekkür ederim 🌸
G

Gül Ş.

16 Nisan 2026 22:53

Esra Gündüz Çiftci

İrmik ve un kullanmaya gerek yok bence. Bizim bebeklik zamanımızda insanlar yokluktan pirinç maması verirmiş. Şimdi alternatif çok, tarif çok.

Sürekli kullanmak için değil belki ama bazı tariflerde özellikle kavanoz mamalarda kullanılıyor
G

Gül Ş.

16 Nisan 2026 22:54

Gözde Dinler

Beyorganik kuşlanıyoruz biz de ama en son makarna lütfen'den de aldım. Alerjen uyarılarını dikkate alarak kullanmak gerekiyor. Tarhanasını sevemedim ama genel olarak güzel.

Hangisini beğendiniz
G

Gül Ş.

16 Nisan 2026 22:54

Rabia Karakuş

İrmik ve pirinç unu aldım makarna lütfenden güzeldi beğendim

İçerikleri temiz mi ilk defa duydum bu markayı
E

Esra

16 Nisan 2026 23:00

Gül Ş.

O nerde satılıyor acaba kullandınız mı

Kullanmadim ama tanıdıgım kişi cok beğeniyor. @evvahedoğal instagram hesabı bir inceleyin isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir