Ek Gıda Kıvamı

100 görüntüleme
Zehra B. Ö.

Zehra B. Ö.

30 Mart 2026 11:50
Yaklaşık 2 hafta önce ek gıdaya başladık hep çatal veya rende kullanıyorum ama sosyal medyada hep karşıma 6. Ayda inanılmaz pürüzsüz görüntüler çıkıyor bizimkiler öyle değil daha taneli pütürlü gibi ve yediğini olduğu gibi kakasında görüyorum.

Çok şükür yiyebiliyor kakasını da yapıyor ama bu kıvam görüntüleri kafamı karıştırdı yanlış mı yapıyorum
D

Dilara C. A.

30 Mart 2026 12:07
Hayır zaten olması gereken hafif pütürlü başlamak. Bende böyle yapmıştım çünkü ek gıda süreci çocuğa yeme alışkanlığı kazandırmak, çiğnemeyi öğretmek, bu pürüzsüz gıdalarla veya çorbalarla pek mümkün olmayabiliyor. Arada bebek irmikleriyle muhallebi gibi şeyler yapıyordum tattığı meyvelerden, dışarıya çıkarken kavanozla kolaylık oluyordu sadece o kadar.
E

Ebru D. A.

3 Nisan 2026 04:54
Bizde ek gıdaya başlayalı 3 hafta oldu çatalla ezip veriyorum veya blw şeklinde sunum yapıyorum pürüzsüz olunca çocuklar çiğnemeyi ve yutkunmayi daha geç öğreniyormus bebeğim şuan disi olmamasına rağmen cigneyerek yiyor
T

Tuğçe

3 Nisan 2026 10:51
Siz doğrusunu yapıyorsunuz ben inanılmaz pürüzsüz dediğiniz pürelerle başladım ve pütürlü kıvama çok geç kaldım şimdi tıkanacak diye korkuyorum blwye hiç cesaret edemedim zaten çok özeniyorum alt dişleri var yemek istiyor ama korkuyorum. Yediklerini kakasında görmeniz de normal olanı diye biliyorum.
Zehra B. Ö.

Zehra B. Ö.

3 Nisan 2026 14:23
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ben aynı şekilde devam o zaman 😁

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir