Ek Gıda Karbonhidrat
112 görüntüleme
M
Mercan H. C.
23 Aralık 2025 20:21
Merhabalar sevgili anneler 🩵oğluma ayına ve mevsimine uygun çoğu sebze ve meyveyi denettirdim.Biraz karbonhidrattn bu süreçte uzak kaldığımı farkettim bebek irmigini denettirdigimde çok iştahla yediğini gördüm.ekmek içini yemeğin suyuna batırıp verenler varmış bilemedim neler verebilirim şehriye çorbasinida çok duydum gördüm veren varmı
T
Tuğba B. ..
23 Aralık 2025 20:28
Ben buğday unu,irmik kullanıyorum .yulaf unu,pirinç unu
T
Tuğba B. ..
23 Aralık 2025 20:29
Tam buğday ekmeği de veriyorum bazen
B
Buket ..
23 Aralık 2025 20:33
Un çorbası yaparlarmış eskiden 😁 ben veriyorum çorbalarına pirinç bulgur sehriye vs katıyorum. Geçen gün arpa sehriye yedirdim. Muhallebilerini yulaf unuyla yapıyorum, mantı yediren de gördüm. Karbonhidrat önemli bebekler için
M
Mercan H. C.
23 Aralık 2025 20:35
7 aya giricez biz 3 gün sonra arpa şehriye sinden biraz korkuyorum sehriyedende yutamaz diye😟 psikolojikmen veremiyorum vermekte istiyorum bilemedim
B
Buket ..
23 Aralık 2025 20:41
Eğer çiğniyorsa cok yumuşak hale getirip verebilirsiniz benimki yutmuştu yutamiyor gibi olunca su içiriyorum. Ama sizin ilk deneme olacaksa once kırık pirinçle corba yapıp taneli bırakıp deneyin korkmayın yiyerek öğrencek sonuçta :)
S
Songül U. ..
23 Aralık 2025 20:52
😊Mercan hanım 7 aylıktan beri şehriye çorbası yayla çorbası tel şehriye arpa şehriye pirinç pilavı bulgur yediriyorum❤️yumuşak olduğu için bebekler hemen yutuyir genelde pilavlari yoğurt ile yediriyorum dhaa kolay oluyor ❤️❤️tarhana çorbasını çok seviyor bebekler ve çok faydalı
M
Mercan H. C.
23 Aralık 2025 20:54
Teşekkür ederim deneyeceğim🥰
M
Mercan H. C.
23 Aralık 2025 20:55
Ben biraz panik bir anneyim sanırsam Songül hanım🤭 en iyisini yapmışsınız cesaretlenmek lazım😊
S
Songül U. ..
23 Aralık 2025 20:59
Kesinlikle bu süreçlere alışmak lazım 14.aylik olduk biz 😊❤️
S
Songül U. ..
23 Aralık 2025 21:00
💙balık bile yedirebilirsiniz çatal ile ezip romdo ile çekebilirsiniz de tavuk felan💙

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
23 Aralık 2025 21:03
Merhaba; sebze-meyveler karbonhidrat grubunda yer alır. Tahıllardan yararlanmak isterseniz ekmek yerine; irmik, yulaf, tam buğday unu, siyez unu gibi beyaz unla yapılmış besinler yerine kompleks ürünlerden faydalanabilirsiniz 🌺