Ek Gıda, Kan İlacı ve Kabızlık

106 görüntüleme
E

Esma T.

15 Mayıs 2026 07:22
5.5 aylık erkek bebek 2 haftadır ek gidada tadım asamasindayiz. Bestiron kan damlasına da aynı zamanda başladım. 3 gündür kaka yapmıyor. Damlayı bıraktım ama kaka hala yok. Ek gidada ki verdiğim her ürüne mutlaka zeytinyağı ekliyorum. Bebeğin genel durumu iyi karnı biraz gergin gibi. Kaç güne kadar kaka yapmaması sıkıntı olmaz?
Hatice C. .

Hatice C. ..

15 Mayıs 2026 08:35
10 deniliyo sonrası mutlaka doktorluk
E

Esma T.

15 Mayıs 2026 08:35
Teşekkür ederim 
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Mayıs 2026 08:51
İlk zamanlar oğlum da öyleydi ek gıdaya yeni başladığımız da bende mutlaka her yediğine zeytinyağ koyardım sanırım bağırsaklari alışınca düzeliyor durum şuan 9 aylık gün içinde iki 3 defa yapıyor bazen geceleride yapıyor vücudu alışınca düzene girer bence
E

Esma T.

15 Mayıs 2026 08:53
Göktenur Bektaş
İlk zamanlar oğlum da öyleydi ek gıdaya yeni başladığımız da bende mutlaka her yediğine zeytinyağ koyardım sanırım bağırsaklari alışınca düzeliyor durum şuan 9 aylık gün içinde iki 3 defa yapıyor bazen geceleride yapıyor vücudu alışınca düzene girer bence
Alışması ne kadar zman alıyo? Alışana kadar rutin düzende mi gittiniz farklı birşeyler yaptınız mı?
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Mayıs 2026 08:59
Farkı birşey yapmadım biz 6. Aydan sonra başladık kan damlasını da bırakmadım devam ettim yaklaşık 1 ay sonunda düzene oturdu bizde şuan herşeyi yiyor sadece hala porsiyonlarimiz az en fazla 1 çay bardağı yiyor tabi bu sürekli olan bişey değildi bazen 3 gün yapmazdı bazen gün içinde çok yapardı ki benim oğlum muzu çok seviyor her günde yiyor ona rağmen şuan kabızlığı yok
E

Esma T.

15 Mayıs 2026 09:25
Anladım çok teşekkür ederim 
Ebru K.

Ebru K.

15 Mayıs 2026 09:32
Benim kızım yedi aylık beş buçuk aylıkken başladık tadimlara sorun yoktu ama şu son bir hafta da çok kabizlik yaşadık dört gün yapmadı kakasını evet keyfi yerindeydi ama karnı şişti dün zorla masajla kayısı kabak haşlayıp zeytinyağı döküp verdim ağlaya ağlaya yaptı kakasını biran önce bakın bence çaresine ben yaşadığım için söylüyorum sıcak suyun içine oturtun mesela kabak haşlayın yada buharda verin inanin çok zor bir gün geçirdik biz dün sizde aynısını yaşamayın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir