Ek Gıda Kaka

271 görüntüleme
K

Kevser Ş.

10 Haziran 2026 17:45
Ek gıdaya başlayalı iki hafta oldu sanki ne versem kakasında olduğu gibi çıkıyor geçenlerde patates havuç haşladım verdim olduğu gibi sertlikleriyle çıktı kakasında sabah organik bebe bisküvisi suyla ezip yumurta sarısı koyuyorum o şekilde yediriyorum yine sanki onu anlamıyorum ama öyle kıvamlı ki kakası o mamayıda çıkarıyo olduğu gibi hissediyorum yaşayan var mı zamanla düzelir mi ayrıca inek sütü protein alerjisi var he bide bazen siyah iplik gibi şeyler oluyor
F

Fatma Ö.

10 Haziran 2026 17:57
Muz yediriyorsaniz siyah iplik olması normal
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:28
Çok normal bu anlattıklarınız.Sindirim sistemi katı gıdaya henüz tam alışmadığı için oluyor bunlar.Kabızlık olabilir bu dönemde .İpliksi şeyler muzdan olur.Çok dert ediyorsanız muzun orta kısmından çekirdeklerini çıkarırsanız kakada o ipliksi şeylerde olmaz kanızlıkta yaşamaz bebeğiniz.Tamamen normal yani yaşadıklarınız.Su vermeyi aksatmayın birde çook fazla vermeyin katı gıdayı tatsın yeter şuanlık
K

Kevser Ş.

10 Haziran 2026 20:34
Fatma Özyurt
Muz yediriyorsaniz siyah iplik olması normal
Hiç muz vermedim armut ve kayısı verdim meyve olarak sadece
K

Kevser Ş.

10 Haziran 2026 20:34
Melike Molla
Çok normal bu anlattıklarınız.Sindirim sistemi katı gıdaya henüz tam alışmadığı için oluyor bunlar.Kabızlık olabilir bu dönemde .İpliksi şeyler muzdan olur.Çok dert ediyorsanız muzun orta kısmından çekirdeklerini çıkarırsanız kakada o ipliksi şeylerde olmaz kanızlıkta yaşamaz bebeğiniz.Tamamen normal yani yaşadıklarınız.Su vermeyi aksatmayın birde çook fazla vermeyin katı gıdayı tatsın yeter şuanlık
İçimi rahatlattınız ya kabızlık yaşamıyo her gün iki günde bir yapıyo genelde ama kakası o şekilde oluyo sadece muz hiç vermdim bu arada
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:45
Kevser Şale
İçimi rahatlattınız ya kabızlık yaşamıyo her gün iki günde bir yapıyo genelde ama kakası o şekilde oluyo sadece muz hiç vermdim bu arada
Muz dışında hangisi yapar inanın bilmiyorum en bilindik olanı muz yani.İçiniz rahat olsun siz yavaş yavaş tattırın az azar istemezse vermeyin.Sonuçta bu tadımlar daha çok hem damak tadı oluşsun diye hemde alerjisi var mı diye gözlemlemek için zaten
K

Kevser Ş.

10 Haziran 2026 20:47
Ben sanırım biraz abarttım da yiyo diye baya bir kase falan yedirdim ondan bugün çok kustu da
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir