Ek Gıda Kafayı Yiyecegim

99 görüntüleme
Dilan Ç.

Dilan Ç.

15 Mart 2026 16:29
5 aylıkken Ek gıdaya başladık. Şimdi 6 buçuk aylık ama hâlâ ağzını açmıyor ilk günkü gibi. Blv yöntemini denedim çözüm olmadı. Kaşık değiştirdim çözüm olmadı. Dk 3720 olmasına rağmen şuanda 6600 kilo. Anne sütü sadece alıyor. Ağzını kendisinin açmasını nasıl sağlayabilirim. Su içme olayı hiç yok suya da alışmadı
M

Melike ..

15 Mart 2026 16:58
erken başlamış olabilir misiniz tüm kriterleri sağlıyor muydu?
N

Nur ..

15 Mart 2026 17:06
Benim bebeğim de 6.5 aylık 5 ay 10 günlükken tadımlara başladım benimki de hala açmıyo sadece anne sütü alıyo e bebekte satılan sulardan aldım onu ağzına yaklaştırıyorum onun için ağzını açtığı sırada ek gıdayı ağzına veriyorum
Dilan Ç.

Dilan Ç.

15 Mart 2026 17:08
Melike
erken başlamış olabilir misiniz tüm kriterleri sağlıyor muydu?
Doktor önerisi ile başladık
Dilan Ç.

Dilan Ç.

15 Mart 2026 17:09
Nur 🌸
Benim bebeğim de 6.5 aylık 5 ay 10 günlükken tadımlara başladım benimki de hala açmıyo sadece anne sütü alıyo e bebekte satılan sulardan aldım onu ağzına yaklaştırıyorum onun için ağzını açtığı sırada ek gıdayı ağzına veriyorum
Normal su şişesinde denedim meraktan ağzını açmıyor ama tadı alınca sıkı sıkıya kapatıyor
M

Mayılova G. ..

15 Mart 2026 17:20
Benimki de şu an 8ayına girecek dk sizinkiyle aynı ve şimdiyse 7800 doktor normal diyor yeme durumu da aynı ağzını zorla açıyor
Dilan Ç.

Dilan Ç.

15 Mart 2026 17:22
Mayılova Günay
Benimki de şu an 8ayına girecek dk sizinkiyle aynı ve şimdiyse 7800 doktor normal diyor yeme durumu da aynı ağzını zorla açıyor
Doktor bize personel eğrisinde %18 dedi bu normal bir durum değil. En az %50 üzeri olması lazım bence.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir