Ek Gıda Kabulü Hiç Yok

83 görüntüleme
C

Cansu K.

1 Mart 2026 14:50
Bebeğim 7 aylık. 6 aylıkken başladım sürece gıda ağzına girdiğinde gıdanın ne olduğu farketmeksizin çığırıyor ağlıyor kıyamet kopuyor. Biliyorum tadım diyoruz yemese de olur diyoruz ancak ağzına girdiği an kitliyor kendini. O gıdayı ağzından elimle alana kadar ağzı açık kendi kasılmış halde ağlayarak bekliyor. Sürecin böyle işlediğini sanmıyorum sorun ne nasıl çözerim bilmiyorum. Bir aydır yoruldum. Tek kabul ettiği şey elma püresi başka yok. Sadece anne sütü alıyor kilo alımı iyi. Biberon emzik kullanımı hiç yok. Zorlamıyorum ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Kendi kendine rayına giriyor mu ne yapmalıyım beni lütfen bilgilendirin 🙏🏻
B

Betul G.

1 Mart 2026 21:31
Bende de boyle bir sorun var çığlık yok ama reddediyor su iciyor bardakla isteyerek arada bir iki kasik yogurt onun disinda herseye yüzünü eksiliyor yemiyor ağzını kaçırıyor cozum bulabildiniz mi
C

Cansu K.

1 Mart 2026 21:34
Yok malesef tecrübeli annelere soruyorum evet zor süreç ama az olsa bile kabul ediyormuş bebeleri. Benim derdim miktar değil o gıdanın ağzına değmesi savaşa neden oluyor. Umarım tecrübeli biri yazar size de bana da yararı olur😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir