Ek Gıda Kabul Etmiyor

152 görüntüleme
M

Meryem Y.

2 Haziran 2026 10:57
10 aylık ek gıda asla yemek istemiyor sadece mama ile beslenmek istiyor
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
2 Haziran 2026 10:57
Merhaba sevdiği bir şey yok mu hiç? Kızım 8 aylık 2 ay kadar yemedi sonra sadece sevdiklerini verdim en azından yemeye alışsın diye
M

Meryem Y.

2 Haziran 2026 10:59
Hayır hiçbirşey istemiyor kaşığı gördüğü an ağzını kilitliyor. Kraker çok seviyor ama sürekli veremiyorum
C

Ceyda Ü.

2 Haziran 2026 11:27
Meryem Yıldız
Hayır hiçbirşey istemiyor kaşığı gördüğü an ağzını kilitliyor. Kraker çok seviyor ama sürekli veremiyorum
Merhaba, belki elinizle besleyebilirsiniz. Siz yanında yiyin görünce belki o da ister
M

Meryem Y.

2 Haziran 2026 11:28
Masada birlikte de yiyoruz belki ister diye elimşe yediriyorum hiçbir şekilde kabul etmiyor. Diş çıkarma dönemine yoruyorum bu durumu. dudak bağı da var oda olabilir
Remziye A.

Remziye A.

2 Haziran 2026 12:07
Benimki de bir aydır sadece süt içiyor ama sütümde azaldı [12.aydayız](12.aydayız) daha ne kadar sürecek:(
Y

Yıldız K. ..

2 Haziran 2026 12:07
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum ergoterapi desteği aldim kısmen etkili oldu devam ediyorum İnş güzel sonuçlar alırız
M

Meryem Y.

3 Haziran 2026 12:43
Remziye Altınok
Benimki de bir aydır sadece süt içiyor ama sütümde azaldı [12.aydayız](12.aydayız) daha ne kadar sürecek:(
Hiç vitamin alamıyor. Çok zorlanıyorum gerçekten
M

Meryem Y.

3 Haziran 2026 12:44
Yıldız Keteci
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum ergoterapi desteği aldim kısmen etkili oldu devam ediyorum İnş güzel sonuçlar alırız
Şuan henüz 10 aylık diş çıkarma sürecinde buna bağlamak istiyorum bir süre daha deneyeceğim. 🙏🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir