Ek Gıda Kabızlık

165 görüntüleme
H

Hatice Ç.

19 Nisan 2026 13:54
Merhaba oğlum 7 aylık 6 aylıkken ek gıdaya başladık düzenli hergün kaka yapan bir bebekti şuan ilk defa tam 4 gündür kaka yapmıyor ıkınıyor zorlanıyor yapamıyor bu normal bir durum mu doktora gitmem gerekir mi önerisi olan var mı rica etsem @Osman Gönülal
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 13:56
Kabız olmuş ek gıda alan bebekte sınır 3 gün. Gitmenizi tavsiye ederim
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 13:59
15 kuru kayısı 15 kuru erik 500 ml su 1 küçük doğranmış elma ya da armut 1 çubuk tarçın kaynatıp suyunu icirin. Kulak pamukcuguna zeytinyağı yada sarı kantoron yağı sürün popoyu hafif uyarın doktora godemiyosaniz malum bugün pazar
Mavi .

Mavi ..

19 Nisan 2026 14:40
fitil ile o kabızlığı halletmeniz lazım. E bebekten hazır mürdüm eriği püresi var. Aç karna verin hemen etki edıyor. Hergün kullanmayın haftada 3 kere verin
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 15:07
Mavi
fitil ile o kabızlığı halletmeniz lazım. E bebekten hazır mürdüm eriği püresi var. Aç karna verin hemen etki edıyor. Hergün kullanmayın haftada 3 kere verin
Ben bunu bilmiyorum bebeğim 2 yıldır kabız sürekli işe yarar mı acaba
Mavi .

Mavi ..

19 Nisan 2026 16:23
Rumeysa Keşan
Ben bunu bilmiyorum bebeğim 2 yıldır kabız sürekli işe yarar mı acaba
Dulcosoft diye bir şurup var eczaneden alın her sabah 8 ml aç karna düzenli içirin. 2 ay boyunca devam edın patates ve muzdan uzak durun. Probiyotik yoğurtlar var haftada 3 kere verin.
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 16:42
Mavi
Dulcosoft diye bir şurup var eczaneden alın her sabah 8 ml aç karna düzenli içirin. 2 ay boyunca devam edın patates ve muzdan uzak durun. Probiyotik yoğurtlar var haftada 3 kere verin.
İki yıldır o ilacı düzenli kullanıyoruz zaten ml azaltinca hemen geri kabız oluyor
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 16:42
Özel ne probiyotikler aldık 4-5 bin lira para verip hiç fayda etmedi.
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 16:43
Gastroenteroloji bölümünde takipli alerjintestleri her şeye bakıldı bulamadılar sebebini
H

Hatice Ç.

19 Nisan 2026 17:50
Cevaplarınız için teşekkürler bugün de yapamadı yarın doktora götüreyim artık
S

Sevilay B.

20 Nisan 2026 22:30
Dıkkat edin uzun süreli kabızlıkta popoda çatlak oluşabılıyor maalesef benım çocugum cok kabızdı ve kucukken yemek mıktarları fazla fazla ısterdı ve su içmeyi beceremezdi bu yuzden bız kabızlık çok yaşadık malesefte çatlagımız oldu
H

Hatice Ç.

20 Nisan 2026 23:30
Dün gece çok sancılandı herşeyi denedim rezene içirdim kulak çöpünü denedim armut yedirdim en son ıkınarak zorla yaptı bende çatlak olur diye korkuyorum krem sürdüm hemen inşallah tekrar kabız olmaz sanırım pirinç unundan oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir