Ek Gıda Kabızlık

131 görüntüleme
B

Berivan A. A.

12 Şubat 2026 13:14
5,5 aylık devletin verdiği demiri kullandığımızdan beri kaka sayısı azaldı tadımlara başladık 4,5 günde bir taş gibi sert kaka yapıyor aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim
S

Selin E.

12 Şubat 2026 13:27
Ocean mikrofer demir damlası aldım dün. Doktor kabızlık yapmadığını söyledi isterseniz bir deneyin
B

Berivan A. A.

12 Şubat 2026 13:28
Teşekkür ederim ocean almayı düşünüyordum ben de
F

Fatma S. ..

12 Şubat 2026 13:38
Sidefer kullandım 2 çocuğumada hiç kabızlık dişte leke falan yapmadı.
S

Seçil U. ..

22 Şubat 2026 13:33
Ben ocean kullanıyorum ve kabızlığı önleyici bi yanını göremedim .
B

Berivan A. A.

23 Şubat 2026 09:21

Seçil Uçar

Ben ocean kullanıyorum ve kabızlığı önleyici bi yanını göremedim .

Evet ben de 10 gündür kullanıyorum ama hala kabız ek gıdayı çok azaltmama rağmen zaten tadım yapıyordum
T

Tuğba A. ..

23 Şubat 2026 19:20
Bizde de kabızlık durumu oldu hemde uzun süre. Doktorumuz duphalac verdi 8. Ayda iki şişe kullandık hala düzenli her gün kaka yoktu contipass neden başka bir ilaç verdi bu toz şeklinde ve daha faydasını gördük bizim de kakamız aynı taş gibi sertti
B

Berivan A. A.

24 Şubat 2026 11:49

Tuğba Aydoğan

Bizde de kabızlık durumu oldu hemde uzun süre. Doktorumuz duphalac verdi 8. Ayda iki şişe kullandık hala düzenli her gün kaka yoktu contipass neden başka bir ilaç verdi bu toz şeklinde ve daha faydasını gördük bizim de kakamız aynı taş gibi sertti

Teşekkür ederim umarım biz de bi çözüm buluruz daha 6 aylık
E

Eslem

24 Şubat 2026 23:24
Bizde ek gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık yaşıyoruz. Tam bir ay oldu 7 aylığız. Duphalac hiç etki etmiyor. Çokta dikkatli ilerliyorum aslında. Niye böyle oluyor çok üzülüyorum.
B

Berivan A. A.

25 Şubat 2026 10:15

Eslem

Bizde ek gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık yaşıyoruz. Tam bir ay oldu 7 aylığız. Duphalac hiç etki etmiyor. Çokta dikkatli ilerliyorum aslında. Niye böyle oluyor çok üzülüyorum.

Ben de çok üzülüyorum günde bir kere max 3 tatlı kaşığı veriyorum ama yine de kakası taş gibi kupkuru ne vereceğimi şaşırdım
E

Eslem

25 Şubat 2026 13:33
@Berivan Aktar Aydın yalnız değildiz demek ki. Bi çözüm bulabilirsek paylaşalım birbirimizle 🙏🏻
B

Berivan A. A.

26 Şubat 2026 13:56

Eslem

@Berivan Aktar Aydın yalnız değildiz demek ki. Bi çözüm bulabilirsek paylaşalım birbirimizle 

Tabii ki ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir