Ek Gıda Kabızlık

142 görüntüleme
G

Gönül T.

21 Haziran 2025 15:13
6 aylık bebeğim var ek gıda sürecindeyiz . Kaka yapmadığı için huzursuz değil ama bugün 6. Gün Oldu yapmayalı başlarda endişelenip biz alttan müdahale ederek yardımcı olduk fakat alışkanlık yapmaması için sonrasında onun yapmasını bekledik 3-4 güne bşr yapıyordu fakat 6 ya çıktı beklemeli miyim yoksa müdahale etmeli miyim
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

21 Haziran 2025 15:33
Katı gıda başladıktan sonra en çok 48 saat içerisinde çocuğunuz kakasını yapmalı. Eğer uzun süre yapmıyorsa muhtemelen katı gıdayı hızlı başladınız veya artırdınız…
G

Gönül T.

21 Haziran 2025 15:41
Evet biraz hızlı başlayıp süreci yavaşlattık ama yeterince yavaşlamamışız anladığım kadarıyla .
T

Tuğba K.

21 Haziran 2025 17:33
Bizde yaşıyoruz bunu ne yapacağız
G

Gönül T.

21 Haziran 2025 17:43
Öğün sayısını ve miktarını azaltıp fiziksel aktiviteleri arttırmaya çalışalım
T

Tuğba K.

21 Haziran 2025 18:08
Yapıyorum ama olmuyor kaç gün yapmıyor sizin bebeğiniz
G

Gönül T.

21 Haziran 2025 18:14
Günde iki öğün gıda veriyordum sabah akşam. Üç dört güne bir yapıyordu .bazen endişe edip ben müdahale ediyordum ama bıraksam kendi 5 gün de dahi yapmıştı kakasını fakat 6 gün olunca artık endişe düzeyim arttı . Hızlı başladım fazla verdim gıdayı. Bu hafta tek öğün +emzirme+ egzersizleri arttırıp deneyeceğim . Bir şekilde yolunu bulacağız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir