Ek Gıda İstemiyor Emmek İstiyor
268 görüntüleme
B
Biranne
18 Haziran 2025 10:28
20aylık pek yemek yemiyor yerse de seçici tüm gün sık sık sürekli emmek istiyor ağlıyor emmek istiyor sıkılıyor geliyor bi süre görmedikten sonra hemen emmek istiyor emzirmeyi kesmeli mi
N
Necla D.
18 Haziran 2025 10:41
Benim bebeğim de 19 aylık aynı şekilde memeye aşırı düşkün yemek yemiyor artık çok bunaldım ne yapacağımı şaşırdım
F
Fatma S. ..
18 Haziran 2025 10:58
Kesmeli mi bilmem ama ben olsam keserdim artık ana beslenmesi normal yemekler olmalı. Ayrıca sizinki pek açlık değil de sakinleşme yöntemi gibi
Y
Yasemin S.
18 Haziran 2025 11:25
Benim kizim 23 aylik ve 21 aylikken memeden kestim çünkü aşırı Düşkündü geceleri cook fazla uyaniyordu suan diyorum keske onceden kesseydim geceleri daha güzel uyuyo ve yemek yemesi düzeldi çok şükür
D
Dilan ..
20 Haziran 2025 17:04
Bence kesmeyin yani hayat boyu yemek yiyecekler zaten bunun için anne sütünden kesmeyin
B
Biranne
21 Haziran 2025 07:22
Çocuk doktoruna sordum kesmeli mi diye anne sütü olduğu müddetçe devam etmesini istiyoruz dedi hiç yemek yemese bile mi dedim evet dedi
B
Berna A. A. ..
21 Haziran 2025 07:25
Ben de aynı durumdayım 21 aylık memede uyuyor emzik gibi geceden sabaha kadar ağzında kalıyor ve 5 cesit zor yiyor demiri cok dusuk b12 si de yukselmiyor dr biraktirmalisin hem anne için hem bebek için en doğrusu bu dedi ama denedim kaç kere biraktiramiyorum emmese bile kucağımda açık şekilde kalsın istiyor memenin ustunde yatıyor illa temas halinde çok farklı sevgisi var anlamış degilim
B
Biranne
21 Haziran 2025 07:29
Benim de benzer durumda emzik hiç tutmadı beni kullanıyor bazen zor bıraktırıyorum uyusa bile bırakmıyor oyun oynarken birden gelip istiyor açlıktan ziyade duygusal anlamda da kullanıyor
Y
Yasemin S.
24 Haziran 2025 21:39
Benim kızımda aşırı bağımlıydı ama kestim ve kolay oldu hiç beklemiyordum