Ek Gıda ile İlgili Tarifler

70 görüntüleme
A

Aleyna E. Y.

15 Ağustos 2025 10:14
Mesela benim gibi yeni anne olcak anneler için ileriye dönük neler verilebilir neler ile verilir başlama vs gibi ek gıda tarifleri önerileri çok çok iyi olur en çok ihtiyaç şuan buda olabilir sebze ve meyve vs konularla kısa bilgilendirme tarifler mesela
G

Gökçe

15 Ağustos 2025 10:44
biz şu an 5.5 aylık tadımlara başladık. kabak, havuç, tatlı patates, avokado, brokoli, karnabahar, bezelye, balkabağı gibi bir sıralama yaptım. sonrasında meyvelere geçeceğim. armut, elma, şeftali gibi. ilk etapta onu zorlamadan 3 gün kuralıyla yediği kadar yediriyorum tüm sebzelerden
Merve B.

Merve B.

15 Ağustos 2025 10:56
Merhaba instagram aaneyimben ile hem tarif hem ara ara edindiğim bilgilerden faydalanabilirsiniz. Katı gıda sürecine gelince
İlk 3 ay sadece 3 gün kuralı ve 3 kaşık kuralı ile tatsız (patates kabak vb)+yoğurt+az tatlı (havuç tatlı patates vb)+ en son meyve olacak şekilde tadım.
9.ay itibari ile çeşitlendirme
Kabak çorbası mesela + krep vb gibi + az miktarda su başlanabilir.
Fadile B.

Fadile B.

15 Ağustos 2025 22:59
Selamlar buraya yazdım ben kendi yaptıklarımı bakabilirsin
Fadile B.

Fadile B.

16 Ağustos 2025 04:42
Göbeğime ilk başta sebze püreleri ile başla eee bebek irmiği mutlaka al çünkü kabız yapmasını önlüyor normal irmikten tek farkı bu yani daha minik olduğu için kabızlık ilişkisini azaltıyor ondan sonra protein olarak ilk başlayan bir anne olarak sana önerim yoğurt günde 3 tatlı kaşığı yoğurt yesin sabah öğlen akşam yani 7i besinin yanına ekleyebilirsin ayrı verebilirsin mama yaparken çok karıştırma bebeğin her tadı ayrı ayrı alsın bazen de karıştırabilirsin mesela sevmediği bir şey alıştın diye eee tahine başla tahin çok güzel hem kalsiyum içeriyor Yağ bakımından çok zengin mide asitlerini yatıştırıyor boy uzamasını destekliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir