Ek Gıda ile Başlayan Pişik

82 görüntüleme
Ilgım G.

Ilgım G.

1 Mart 2026 20:53
Merhabalar, oğlum bir aydır ek gıdaya başladı hiçbir yiyeceğe karşı kusma ya da döküntü gibi sorunlar yaşamadık ancak 10 gündür ara ara hafiflese de geçmeyen bir pişiği oldu. Doktora götürdüm; yoğurttan muhtemelen dedi. Travazol ve hamazinc verdi hala geçmiş değil. Başına gelen var mı? Nasıl geçireceğim 3 gündür yoğurt da vermiyorum değişiklik yok gibi
Merve

Merve

1 Mart 2026 21:01
Bağırsaktan çıkması kolay olmuyor süt ürünlerine blraz ara verin bence yoğurt dokunduysa eğer hepsi dokunabilir emziriyorsanız sizde yemeğin
E

Elif ..

1 Mart 2026 21:30
Sudocrem hemen geçiriyor her kaka sonrası sudocrem sürün bide gece yatmadan kaka haricinde bepanthol kullanabilirsiniz
Ilgım G.

Ilgım G.

1 Mart 2026 21:30
Aldım onu ancak doktor krem verince bırakmıştım devam edeyim
E

Elif ..

1 Mart 2026 21:35

Ilgım Göbekli

bizde aynı şeyleri yaşamıştık da travazol kaç gün kullandım hatırlamıyorum ama sudocrem geçirmişti bizimki ek gıda zamanı değil di 3 aylıktı
E

Elif ..

1 Mart 2026 21:36

Ilgım Göbekli

Ama sudocrem çok kurutmuştu nemlendirmek için de bepanthol kullanmıştım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 21:42
Önce mavi hametan sonra sudocrem sürüyorum ben ek gıdaya geçtikten sonra ara ara oluyor maalesef o ikisi geçiriyor

Sağlık ocağındaki doktorumuz önermişti bizde işe yaradı
E

Esra

1 Mart 2026 22:16
Antibiyotik sonrası çok kötü olmuştu ben temizleme pamuğuna zeytinyağı sürüp koymuştum bezinin içine hemen düzelmşti tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir