Ek Gıda İhtiyaç Listesi
108 görüntüleme
S
Sümeyye P.
8 Aralık 2025 04:48
Kızım 5 aylık ve doktorumuz ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi bu süreçte kullanabileceğim materyaller nelerdir
M
Melike M.
8 Aralık 2025 05:17
Ben oioi nin silikon tabaklarını ve kaşılarını almıştım.Tabaklarına okeyim tamam ama silikon kaşıkları sadece 5.ayda tadım aşamasında kullandık.Sonrasında çorba için vs.Hiç kullanamadık çünkü hiç derin degil.Bir tık daha derin olanlardan alın bence.Sonradan ebebegin kaşıklarından aldım ben ve halaa kullanıyoruz(1 yaşında) philips alıştırma bardagını öneririm ama.Biz kullandık 9.aya kadar sonra munckin pipetli suluğuna(12 ay için olanı)geçtik.Philips akıtıyor ama ek gıdaya geçişte kullanımı kolay.munckin hiç damlatmıyor bu arada.6 ay için olanıda var ama bence çekimi çok zor.ek gıdaya yeni geçen çocuk suyla yeni tanışacagı için baya zorlanır diye düşünüyorum.oinin önlükleride güzel bu arada cep şeklinde dökülenle oraya birikiyor.Silmesi yada yıkaması çok pratik

Gönül A.
8 Aralık 2025 06:17
Silikon uçlu kaşık, 4 ay üstü suluk,sıvı geçirmez önlük, vantuzlu kase, kapaklı kase, cam rende, biberon emzik temizleme fırçası, biberon emzik temizleme deterjanı, toz leke çıkarıcı, kaşık kutusu ve saklama kabı. Aklıma gelenler bunlar:)