Ek Gida İcin Taktik İstiyorum

110 görüntüleme
M

Melisa

29 Mayıs 2026 17:30
Nasil alistirdiniz her seyi diliyle itiyor nasil alışacak bilmiyorum
N

Nazlıcan

Premium Üye
29 Mayıs 2026 17:32
Kaç aylık başladınız ek gıdaya?
S

Seray B.

29 Mayıs 2026 18:13
Valla ben çok tavsiye alıp araştırdım irmikli yulaf unlu vs yaptım hiçbirini beğenmedi doğal şekilde yemeyi seviyor çocuk mesela tarhanayı çok seviyor yoğurt et bu şekilde yavaş yavaş alıştırabilirsiniz bence bebeğim 7. Ayına giriyor
S

Sultan ..

29 Mayıs 2026 18:18
Sizinle beraber otursun sofraya, fazla tuzlu yağlı baharatlı yapmayın yemekleri o da sizle yesin, yediğinizi görmesi merakını arttıracaktır. Bir de fazla kasmayın bazen az sandığınız miktar aslında yeterli oluyor bebek için, Osman gonulalın videolarına bakın lütfen
M

Melisa

30 Mayıs 2026 00:18
Nazlıcan
5 ay sonu 6 qy basi
N

Nazlıcan

Premium Üye
30 Mayıs 2026 00:28
Melisa
5 ay sonu 6 qy basi
Dil itme refleksi devam ediyorken genelde doktorlar önermiyor başlamayı ya o yüzden sormuştum, bir de bizim doktorumuz anne sütüyle karnı tam anlamıyla doyan bebeğe başka şeyleri kabul ettirmek zor olur demişti öyle de olabilir belki. Onu iştahlandırırsanız sofraya oturarak ya da sizinle aynı şekilde şeyleri yemesini sağlayarak belki daha kolay ilerlersiniz
M

Melisa

30 Mayıs 2026 19:13
Nazlıcan
5 ay sonu 6 basi gibiydi
M

Melisa

30 Mayıs 2026 19:13
Nazlıcan
Dil itme refleksi devam ediyorken genelde doktorlar önermiyor başlamayı ya o yüzden sormuştum, bir de bizim doktorumuz anne sütüyle karnı tam anlamıyla doyan bebeğe başka şeyleri kabul ettirmek zor olur demişti öyle de olabilir belki. Onu iştahlandırırsanız sofraya oturarak ya da sizinle aynı şekilde şeyleri yemesini sağlayarak belki daha kolay ilerlersiniz
Insallah teşekkürler
M

Melisa

30 Mayıs 2026 19:14
Sultan
Sizinle beraber otursun sofraya, fazla tuzlu yağlı baharatlı yapmayın yemekleri o da sizle yesin, yediğinizi görmesi merakını arttıracaktır. Bir de fazla kasmayın bazen az sandığınız miktar aslında yeterli oluyor bebek için, Osman gonulalın videolarına bakın lütfen
Bakim bir teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir