Ek Gıda İçin Kaşık
115 görüntüleme
E
Emel Ö.
16 Nisan 2026 22:55
20 gün sonra ilk defa ek gıdaya başlayacağız. Kaşık almak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ve kalmadığınız markalar hangileri acaba?
İ
İlknur H.
Premium Üye
16 Nisan 2026 23:00
Biz daha geçmedik ama manchkin markası alacağım ben bi inceleyin isterseniz ısıya göre de renk açılıyo
E
Eliff
16 Nisan 2026 23:01
wee baby mama kaşığı 2 li oluyor. Bebeğin ağzına hiç zarar vermiyor silikon çok kullanışlı biz 5 aydır kullanıyoruz, sadece hijyen için aylık değişmiyorum.

Sibel Y.
16 Nisan 2026 23:02
Çay kaşığı bile olur vallahi boşa araştırma yapıyorsunuz 😅🙂Bebek iştahlıysa ne ile verdiğinizin pek bir önemi yok önemli olan hijyen koşulları sağlanarak bebeğe besin sunulması😂
E
Ecem ..
16 Nisan 2026 23:08
wee baby mama kaşığı 2 li oluyor. Bebeğin ağzına hiç zarar vermiyor silikon çok kullanışlı biz 5 aydır kullanıyoruz, sadece hijyen için aylık değişmiyorum.
E
Emel Ö.
16 Nisan 2026 23:11
Çay kaşığı bile olur vallahi boşa araştırma yapıyorsunuz 😅🙂Bebek iştahlıysa ne ile verdiğinizin pek bir önemi yok önemli olan hijyen koşulları sağlanarak bebeğe besin sunulması😂
E
Emel Ö.
16 Nisan 2026 23:12

Sibel Y.
16 Nisan 2026 23:16
İnanın ben de düşünüyorum :) neden herşeyi bu kadar araştırıp alıyorum ve neden herşey olmazsa olmaz diye

Afranur K.
16 Nisan 2026 23:22
Her türlğ kaşık olur 😂 tutmayı öğrensinler yeter. Burada şiddetle önerim wee baybinin püre kaşıkları olur. Yemeği içine koydığunuzda dökülmüyor bu sayede kaşığı ağzına götürdüğünde aslında bir şeyler yiyeceğini keşfediyor.
Diğer tüm mama kaşıklarının mecburi bir tutuş şekli var malum, onu devirdiklerinde içindeki gıda da dökülüyor boş kaşık ağzına gelince de anlamlı olmuyor.
Bu kaşıkla alıştırma yapınca diğer kaşıkları da kullanmayı öğreniyorlar bence. Yani bizde öyle olduğunu düşünüyorum 6.5 aylık oldu kaşığı ve çatalı eline verince ağzına götürme eylemi olması bile büyük bir ilerleme benve.
İnşallah ileride yemekleri yemeyi de isteyecek 😂
Diğer tüm mama kaşıklarının mecburi bir tutuş şekli var malum, onu devirdiklerinde içindeki gıda da dökülüyor boş kaşık ağzına gelince de anlamlı olmuyor.
Bu kaşıkla alıştırma yapınca diğer kaşıkları da kullanmayı öğreniyorlar bence. Yani bizde öyle olduğunu düşünüyorum 6.5 aylık oldu kaşığı ve çatalı eline verince ağzına götürme eylemi olması bile büyük bir ilerleme benve.
İnşallah ileride yemekleri yemeyi de isteyecek 😂
E
Elif K.
17 Nisan 2026 14:12
Kesinlikle munchkin öneririm. Tutuşu çok rahat kaşık kısmı da çukurlu olduğu için verirken dökülme sorunu yaşamıyorum. Bir de weenin püre kaşığını kullanıyorum eline veriyorum. Oioi kaşık asla almayın dümdüz hiçbir şey yedirilmiyor
E
Elif C.
18 Nisan 2026 21:57
Munchkin öneririm. Memnunuz
Yükleniyor...