Ek Gıda İçin Erken mi

95 görüntüleme
Z

Zeynep S.

8 Şubat 2026 09:56
Bebeğim 5 ay 17 günlük bir kaç gündür tadım testi gibi bi iki çay kaşığı yoğurt elma muz tarzında şeyler verdim. Yemeye çok hevesli devamı gelsin diye bekliyor. Biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor yemek hareketleri yapıyor. Ağzına verdiğimizde heyecandan çırpınıyor. Ama doğru mu yapıyorum yanlış mı karmaşasındayım. Ufak ufak başlasam çok mu erken olur bilmiyorum. Bu arada sürekli emmek istiyor rahatlamak için olduğunu düşünüyorum ama bazen saat başı iki üç dakika da olsa emiyor. İki tane dişi çıktı. Kendis 9 kilo
L

Lütfiye Z. ..

8 Şubat 2026 10:32
Destekli oturuyorsa istekli de sanırım ben tadımlara başlamıştım.
B

Büşra T.

8 Şubat 2026 10:53
Sıkıntı yok tadımlara devam et 3 gün kuralı her besın için alerjisi var mı yok mu bakarsın
Afranur K.

Afranur K.

8 Şubat 2026 11:53
3 gün kuralında değişiklikler var diye okumuştum, araştırmak lazım. Sanırım alerjik bebek değilse günlük 1 besin denenenilir. Ama en doğrusu takip eden doktorunuzla karar vermek olur.

Ve evet bence başlayın, hazır sofrada hevesi varken yavaş yavaş besinleri tanımasında fayda var. Eliyle dokunsun, tadına baksın. Ne güzel hem eğlenir hem de gelişir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir