Ek Gıda İçin En Uygun Tabak
115 görüntüleme
Ş
Şerife E.
21 Kasım 2025 12:16
Merhabalar , ek gıda sürecinde yıkama ve kullanma açısından en güzel hangi çeşit tabakları kullandınız? Melamin tabak deneyimleyen var mı?
T
Tuğçe
21 Kasım 2025 12:37
Merhaba, silikon tabaklar için koku şikayeti çok duydum bu yüzden ben bebeğime Melamin tabak kullanıyorum henüz kimse kullanma şu zararı var demedi varsa da duymadım kullanıyorum (tavsiye değildir).
Ş
Şerife E.
21 Kasım 2025 12:38
Hangi marka aldınız
T
Tuğçe
21 Kasım 2025 12:49
Markasına dikkat etmedim demekten çekindim ama dikkat etmedim..
Ş
Şerife E.
21 Kasım 2025 12:57
Olsun teşekkür ederim 🌸
İ
İpek B. Z.
21 Kasım 2025 13:27
Oioi almayin, elle yıkıyorum koku yok ama suyumuz kireçli ve üstüne yapışıp kalıyor, porselen tabaklarda böyle bi sey hic olmuyor. Yikamak da zor, yağ zor çıkıyor. Benim kendi bebekligimden kalan porselen mama tabaklarini kullanıyorum 40 yillik😄 tabii blw icin porselen olmaz ama kaşıkla yediriyorsaniz en güzeli porselen.
Ş
Şerife E.
21 Kasım 2025 13:51
Teşekkür ederimm
F
Fatma C.
21 Kasım 2025 13:56
Yani çokta bir işe yaradığını söyleyemicem silikon tabakların bir heves ediyor insan alıyor fakat maalesef porselen den devam zaten elle yemeye başlayınca önüne ufak ufak veriyorsunuz kendisi alıyor parmağıyla he suluk için önereceğim şiddetle nuk marka suluklar kendi kendine içiyordu bebeğim daha 7 aylıkken
İ
İlayda N. ..
21 Kasım 2025 16:13
Merhabalar ben oioi markasından kullanıyorum çokta memnunum koku yapıyor diye çok yorum okudum kararsızdım aldım denemek istedim şunu fark ettim ki eğer mama tabağını kirli bir şekilde bekletirsen tabiki koku yapıyor yarım saat içerisinde onu bebek deterjanıyla yıkayıp durulamaya bırakman gerek yararları ise mesela benim bebeğim çok Haraketli dökebilir diye aldım mama sandalyesine vakumluyor kendini bebeğin dökmesine engel oluyo
Ş
Şerife E.
21 Kasım 2025 17:52
Çok teşekkür ederim 🌸
S
Sümeyye S.
21 Kasım 2025 18:15
Şerife Hanım, merhaba. Biz de Oioi markasının vakum tabanlı silikon tabağını, mini bites kase, kaşık ve bardağını kullanıyoruz. Bizim bebeğimiz de çok hareketli yemek saatlerinde o mu yemeği yiyor, yemek mi onu yiyor bilmiyorum o derece. Vakum tabanlı silikon tabak bu yüzden kullanışlı geliyor. Kaşık ve bardağının da silikon olması çok avantaj sağladı, herhangi bir şekilde ağzına zarar verip vermeyeceğinden endişe etmeden kullandık, 9 aylık kendisi kaşıkla yiyor şuan açık bardakla da kontrollü şekilde su içiyor. Ben ürünün koku yapmasıyla ilgili yorumlara denk gelmedim sanıyorum ama İlayda Hanım’ın dediği gibi en kısa zamanda yıkamak gerekiyor besinlerin renkleri alıyor örneğin avokado, havuç vs. gibi. Ben de farklı bir marka, malzeme denemek istiyorum. Munchkin marka beslenme gereçlerinden kullanan var mı acaba? 😊
Ş
Şerife E.
21 Kasım 2025 18:40
Sümeyye Hanım çok teşekkür ederim peki renklenmeleri elde yıkamayla bebek deterjanıyla çıkarabildiniz mi?
S
Sümeyye S.
21 Kasım 2025 19:11
Hayır, çıkmadı. Mini Bites kasesinde kaldı renk değişikliği. River Green renkli ürün yanlış hatırlamıyorsam avokado bekledi içinde o yüzden daha açık renge döndü bekleyen yerler, hemen durulanırsa böyle bir şey olmuyor. Üreticinin bununla ilgili şöyle bir uyarısı var; “Doğal renklendirici içeren havuç, domates, pancar vb. gıdalar, ürün üzerinde lekelenmelere sebep olabilir. Ancak oluşan lekeler ürünün güvenle kullanıma engel değildir.”