Ek Gıda Huzursuzluk Yaptı

79 görüntüleme
E

Emel S.

3 Nisan 2026 21:15
5.5 aylık ek gıdaya başladık iki gün kabak iki gün patates verdim iki üç çay kaşığı kadar daha da versem yerdi ancak geceleri hiç uyumadı hep kendini kastı uyandı ağladı karnına masaj yapınca sakinledi iki gündür ek gıdayı kestim uyumaya başladı. Sindirmede problem mi yaşadı? Nasıl ilerleyeceğim?
E

Emel S.

3 Nisan 2026 21:15
Süt alerjisi de var
E

Eliff

3 Nisan 2026 22:05
Tek öğün bi çay kaşığı şeklinde vermenizi öneririm yavaş yavaş bunu artırırsınız. ek gıdayı kesmeniz bu durumu düzeltmez bağırsakları alışıcaktır.
A

Arzu.G

3 Nisan 2026 22:07
Kesmeyin ara vermeyin miktarı azaltın bir çay kaşığı bir damla zeytinyağıyla verin yeterli zaten şuanki süreç bağırsaklarını alıştırma ve sadece tadım
Afranur K.

Afranur K.

3 Nisan 2026 22:09
Elif hanıma katılıyorum, ramazan bayramının olduğu hafta ek gıdaya başladık biz hala 1 çay kaşığı - 1 tatlı kaşığı daha üstüne tek öğünde çıkmıyorum.

kızım dahasını istiyor ama eliyle oynadığı hariç yattığı bundan fazla değil şu an çünkü kabuzlık, sindirim problemi olma ihtimali artıyor.

Düşünsenize doğduğunuzdan beri sadece süt-mama sıvı gıda alıyorsunuz. Ve boğazınızdan katı bir gıda geçiyor 😅 bağırsakları ne yapsın çocuğun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir