Ek Gıda Hevesi

130 görüntüleme
H

Hatice K.

6 Temmuz 2025 11:51
çok acil, 4,5 aylık kız bebek 6.5 kilo ek gıdaya çok heves ediyor vermeyince çok ağlıyor ne yapabiliriz, tadım yaptırmak şu an için mantıklı mı, nasıl başlamalıyız ? Sadece anne sütü alıyor
Z

Zeynep E. O. ..

6 Temmuz 2025 11:55
Sanırım ilk şart başını tutması ve destekli oturması.
H

Hatice K.

6 Temmuz 2025 11:56
Cansız destekle vs oturabiliyor
Melike G. P.

Melike G. P.

6 Temmuz 2025 12:43
Benim kızım da 4.5 aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı, ek gıdaya çok hevesliydi ama doktoru henüz çok erken olduğunu söyledi. Bende beklemeyi tercih ettim sonuçta ömür boyunca yiyecek ama anne sütünü bulamayacak.
S

Semanur Ş.

6 Temmuz 2025 14:18
Eğer otururken devrilmiyorda sağa sola başlanabilir ama çokta erken gibi en azından 5 ayı doldursa tadımlara başlardınız anne sütü reddi yapmasın sonra
H

Hatice K.

6 Temmuz 2025 15:49
Devriliyor maalesef. Bir şey yediğimizi görünce kıyamet kopuyor istiyor meyve falan tattırıyorum mecburen :(
A

Aynur K. Y.

6 Temmuz 2025 16:28
Anne sütü alan bebekler 6. Ay itibariyle ek gıdaya başlar
H

Hatice Ö.

7 Temmuz 2025 04:12
4.5 ay çok küçük daha başını bile tutamayan bebeğe niye ek gıda başlamak istenir ki, onun yerine bebeğin önünde birşey yememeye özen gosterin
H

Hatice K.

7 Temmuz 2025 04:27
İstemediğimden buraya yazdım ne yapabilirim diye.
D

Damla a.

7 Temmuz 2025 05:08
Tadımlar ve ek gıda bebeğe özgü bir durum her bebek 6. Ayda geçecek! Diye bir kural yok doktorumuz öyle demişti yine bir doktorunuza danışın tadımlara müsaade edebilir
H

Hatice K.

7 Temmuz 2025 05:09
Ben de öyle biliyorum haklısınız teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir