Ek Gida Geçişinde Kaka Yapamama

93 görüntüleme
A

Aysun H.

4 Şubat 2026 10:48
Oğlum 7 aylik ek gidaya başlamadan önve günde 5 kez kaka yapardi ek gidaya baslarinda bir kez oldu sonralari 5gunde mecburen lamanla yaptirmak zorunda kaldik ve bu şekilde bayadir lamansiz yapamiyo kabiz da değil ne yapacağimi bilemiyorum dupalak ta kullandik bi faydasi olmadi
Ö

Özlem Y.

4 Şubat 2026 11:13
Hazırladığınız sebze püresine bir miktar erik ekleyebilirsiniz. Zeytin yağı da aynı şekilde.
B

Büşbüş

4 Şubat 2026 11:27
Lifli yiyecekler vermeye çalışın. Armut, balkabağı vs
A

Aysun H.

4 Şubat 2026 11:32
Hepsini denedim yani gazi var 5 gunu geçince huzursuzlaniyo laman yapiyorum son çare doktoru dupalaği gunde bikere yapana kadar sabah öğle akşam bir çay kaşıği ver dedi yok daha bişey armut erik kayisi zeytin yaği herşey bu durumu yasayan varmi gerçekten çok üzülüyorum
I

Ilksen D. ..

4 Şubat 2026 11:34
Su tüketimi ne durumda? Benim bebeğim kaka yapmada zorlandiginda su içmesini desteklediğim an rahatlıyor. Ve tabi lifli gida mutlaka veriyorum gunluk Bizim doktorumuz 1 çay bardağına kadar su verebilirsin demişti. Çocuğum 6.5 aylık
A

Aysun H.

4 Şubat 2026 11:36
Bak sufazla içiremiyorum bir çarbardaği içirimedim hiç denemedim bugun deniyeceğim teşekkur ederim zar zor yarimdan az içiyo
B

Büşbüş

4 Şubat 2026 12:08
Lavman yerine kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp popoyu hafifçe uyarabilirsiniz
A

A. Y.

6 Şubat 2026 13:26
6 ay 1 haftalık bebğim günde en az 2 -3 kaka yapardı şimdi 3gündür yapmıyor biraz karnı da sert gibi gazını çıkarıyor onda sorun yok kaç güne kadar yapmaması normal. Ek gıdaa başlayalı hemen hemen 1 ay oldu ilk defa böyle oldu.
A

Aysun H.

6 Şubat 2026 13:38
Bana burda sağolsunlar su bir çay bardağina yakin içirmeye başladim iki gündür yapiyo benimkide yapmiyodu kayisi erik armut haşlayin onuda ezip sulu yedirin
A

Aysun H.

6 Şubat 2026 13:38
Burdan duydum bendesuyu az veriyormusum onu farkettim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir