Ek Gıda Doğal Ürünler
104 görüntüleme
S
Selma ..
23 Şubat 2026 19:57
Merhaba,
Ek gıda için bebek irmiği doğal zeytinyağ gibi ürünleri nereden aldınız acaba ognatural görüyorum alan deneyen anneler var mı memnun musunuz ?
Ek gıda için bebek irmiği doğal zeytinyağ gibi ürünleri nereden aldınız acaba ognatural görüyorum alan deneyen anneler var mı memnun musunuz ?
G
Gülcan Ş.
23 Şubat 2026 20:02
Merhaba ben makarna lütfenden irmik ve tarhana aldım memnunduk hipp markasından bebek bisküvisi wefoodan da pekmez aldım bir sıkıntı yaşamadım ama ognaturalin ürünleri daha iyi bebek irmiğini valan bir dahakine ordan Almayı düşünüyorum denemek için
H
H.Nur
23 Şubat 2026 20:17
Ben og kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum
S
Selma ..
23 Şubat 2026 20:20
Teşekkürler arkadaşlar ben de deneyeyim
E
Eda D.
23 Şubat 2026 20:23
Bende og aldım ama tam pirinç unu,keçiboynuzu bebek muhallebisi kullanmak nasip olmadı bekleyip durdu tarihi geçti ve tarhanası kesinlikle özleşmedi. Pekmezi,zeytinyağı,irmik,ruşeym iyiydi halen alıyorum 15,5 aylık
Ö
Özge T.
23 Şubat 2026 20:24
Merhaba, makarna lütfen’den makarna irmik şehriye tahin pekmez köfte harcı alıyorum analizli olduğu için içim rahat. Og natural de alerjik ürünler de var bisküvisi çok güzel, yoğurtsuz tarhanası çok güzel. Peynir ürünleri için üreten anneler çok övülüyor. Zeytinyağı gemlikten mete zeytin, her denettiğim sebzeye koyuyordum kabızlık yaşamadık tabi yağ pek çok marka iyidir mühim olan kullanmak.
H
Hatice E.
23 Şubat 2026 21:04
Merhaba ben og den irmik tarhana yulaf unu dut özü bebek bisküvisi aldım kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık. Makarna lütfende şehriye aldım. Zeytinyağını doğal ürün satan bir yerden almıştım asitlik oranı önemli kabız olmaması için akşam öğünlerinde düzenli olarak kullanıyorum.
T
Tuğba B. ..
23 Şubat 2026 21:09
Makarna lütfen den aldım irmik ,köfte harcı ,kuskus vb. Tahin,pekmez servet
E
Elif ..
23 Şubat 2026 21:33
Og den aldım memnunum cam şişelerde olması çok iyi pirinç unu irmik yulaf unu tarhana zeytinyağı keçiboynuzlu bebek muhallebisi ve pankek karışımı bide bebek bisküvisi gayet güzel bereketli uzun bir süre yeter diye düşünüyorum