Ek Gıda / Diş
88 görüntüleme
N
Nezaket H.
15 Temmuz 2025 10:34
11 aylık oğlum Ek gıda sürecimiz çok kötü başladı hiç bir şey yediremiyorum üstüne bir de dişler çıktı arka arkaya sadece mama içiyor ve su başka hiç bir şey yediremiyorum. İştah açıcı ne verebilirim

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
15 Temmuz 2025 10:46
Bir doktordan 1 yaşına kadar anne sütü öncelikli diye dinlemiştim ana besin kaynağı anne sütü veya mama. Yemeyen bebekler için ömrü boyunca hep yemek yiyecek zaten havayla beslenmiyor neticede o yüzden dert etmeyin ısrar daha kötü sonuçlanır demişti. Benim bebeğim daha 6 aylık kabağı hiç sevmedi mesela sevdiği şeylerle vermeyi deniyorum. Sizin ayınız için yemeklerin görselini güzelleştirir ilgi çekici hale getirilebilir belkii
R
Rananur D. ..
15 Temmuz 2025 12:21
Büyük ihtimalle herşeyi yemek istiyor ama yemek yemiyordur. Bu da insanın sinirini bozuyor haklısınız. Yemeği kendi yiyebileceği gibi hazırlayıp eline vermenizi tavsiye ederim. Blw yöntemi araştırabilirsiniz. İştah açıcı olarak imunol diye bir şurup var. Ben denemedim iştah problemimiz olmadığı için ama deneyen yakınım çok işe yaradığını söyledi. Birde atom diye bir tarif var şuan tam içeriğini hatırlamasam da fındık ceviz gibi şeyler macun kıvamına getiriliyor. Bu tarifinde çok iştah açtığı söyleniyor deneyebilirsiniz.
A
Aslıhan G. Ç.
15 Temmuz 2025 13:53
Diş zamanı bizde öyle. Oluyoruz 10 aylık kızım var