Ek Gıda Denemesi

88 görüntüleme
İ

İpek M.

28 Kasım 2025 10:06
6 ay 10 günlük verdiğim hiç bir sebzeyi yemiyor havuç patates kabak brokoli prasa hiç birini sevmedi havuçla kabağıda karıştırıp verdim sonuç yine aynı biraz yoğurt yedi o kadar meyveye daha hiç geçmedik ne yapıp sevdirebilirim
İrem Ş. Y.

İrem Ş. Y.

28 Kasım 2025 10:29
Yanlış yönlendirmek istemem ama ben yoğurt ile verdim en başından beri ve soğan ya da sarımsak da ekledim tat katması için. Bizim doktorumuz soğan sarımsak ekleyin demişti. Yemediği gün zorlamadım hiç. Havuç ya da balkabağı biraz tatlı olduğu için de seviyorlar, bunlarla karıştırdım bazen de.
İlsu O. K.

İlsu O. K.

28 Kasım 2025 13:57
Merhaba; malesef başlangıç sebzeleri pek sevilmiyor. Tadım süreci ilerleyip besin listesi çoğalınca sevmeye başlıyorlar. Tavsiyem yumurta vermeye başladıysanız üç gün kuralı bittikten sonra bu sebzeleri yumurta ile pankek ya da krep tarzı yapmanız olur ya da daha pütürsüz akışkan yiyorsa biraz yoğurt yumurta ve sebzeyi karıştırıp daha yumuşak yenir bir şey. Fikir olsun diye sebzelere biraz lezzet katabilmek adına birlikte yakışanlar
Bezelye + Kabak
Brokoli + Patates ya da Armut
Havuç ( anne sütü varsa anne sütü ya da formülle biraz açarak )
Avakado+Muz + Yumurta
Kabak+Armut+İrmik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir