Ek Gıda Değil Red Gıda :(
266 görüntüleme
F
Fatmanur S.
16 Haziran 2025 14:07
Bebeğim 9 ay 21 günlük günde 2-3 kez karı gıda sunuyorum fakat ya bir kez tadına bakıyor yemiyor ya da max 2 yemek kaşığı yiyor . Şuan günde günde 5-6 kez emiyor kilosu 9 kg . Ek gıdayı nasıl kabul ettirebilirim ?
N
Naz E.
16 Haziran 2025 19:51
8 aylık benimde oğlum aynı sadece anne sütü alıyor ek gıdaya alışamadı yemiyor zorlarsam öğürüyor 😩
C
Ceren T.
20 Haziran 2025 13:48
2 yemek kaşığı çok yeterli bir miktar demişti osman hoca.. emin olun çoğu bebek böyle benimki de öyle bazen günlerce bir şey yemediği oluyor
B
Beyza B.
20 Haziran 2025 16:19
1 yaşa kadar ek gıda ile bir doyum beklemeyin anne sütü şuan çok daha önemli bebişiniz için. Blw gibi farklı yöntemler denediniz mi illa ki bebeğinizin dikkatini çeken bir yöntem deneyerek bulacaksınızdır
H
Hatice Ç.
20 Haziran 2025 16:58
10.5 aylık kızım. Malesef bizde öyleyiz her yolu deniyorum blw püre oyun ama yok açmıyo ağzını. Bu aya kadar hep kilo alan bi bebekti bu ay ilk defa kilo vermiş. Emiyo sdece suyu bile zoraki içiyo. 🤦🏻♀️
S
Selma K. ..
20 Haziran 2025 19:19
7.5 aylik oldu oglum. Ufak ufak deniyorum kati seyleri atiyor almiyor. Eline isirip cigneyebilecegi cok sert olmayan seyler veriyorum ki ogurmeyi cigmeyi ogrensin. Zamanla olacak birsey hemen olmuyor malesef. Yogurttan baska biseyi yemiyor suan zaten
F
Fatmanur S.
20 Haziran 2025 19:20
BLW yöntemiyle yemeyi daha çok seviyor sıvı olan yemekleri ben veriyorum fakat canı isterse yiyor her çeşit deniyorum ilgisini çekene kadar devam :)