Ek Gıda Dan Sonra Kabızlık
56 görüntüleme
A
Aslı G. Y. ..
16 Temmuz 2025 05:45
Bebeğim 7 aylık anne sütü ve ek gıda olarak devam ediyoruz 3 gündür kakasını yapmadı zeytinyağı kullandığım halde huzursuzluk yok ateş veya karın da şişlik de yok ama endişelenmeye başladım
D
Dilek
16 Temmuz 2025 05:46
Ek gıdadan sonra bizimki artık 4-5 günde çıkıyor. Bazen 5 günü geçince zeytinyağlı veya bepanthen ile poposuna masaj yapıyorum.
E
Elif S.
16 Temmuz 2025 05:54
ek gıda çağımız problemi, eminim zaten aşırı vermiyorsunuzdur ama miniklerin bağırsakları kaldırmıyor sanırım.. katı gıda sonrası birkaç kaşık su teklif edebilirsiniz. (çok içmesini istemiyorsanız) , sorun görmüyorsanız bardağına az miktarda koyup teklif edin, belk problemi azaltabilir daha çok ilerlemeden
A
Aslı G. Y. ..
16 Temmuz 2025 05:55
Aslında sürekli su veriyorum Muğla da yaşadığımız için aşırı sıcak bu yüzden bol bol veriyorum ek gıda da çok yemiyor böyle olunca endişelendim bekleyim bakalım
İ
İpek Ç.
16 Temmuz 2025 06:47
Osman hoca genelde kabızlık sorunu büyük porsiyonlar diyordu. Benim kızımda 1 yaşında oldu bu ay ve genelde kabızlık yaşardık ancak sıcaklardan sanırım az yemeğe başladı ama bununla beraber her gün kaka yapıyor neredeyse. Yani sanırım porsiyonların azalması cidden kabızlığı çözdü gibi

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
16 Temmuz 2025 07:11
Osman bey zeytinyağı ince bağırsakta emildiği için kabızlığa çok etki etmiyor diyordu diye hatırlıyorum.
E
Ece O. ..
16 Temmuz 2025 07:19
Hindistan cevizi yağı kullanın iyi gelecektir ☺️
A
Aslı G. Y. ..
16 Temmuz 2025 07:27
Deneyeceğim çok teşekkür ederim 🙏