Ek Gıda da Bebeğe Göre Su Alımı

45 görüntüleme
S

Serap Ş. ..

26 Haziran 2025 05:37
Oğlum 6 ay 1 haftalık oldu. Normalde 14 Ocak 2025 beklenen doğum günüydü fakat 36 haftalık doğru. (18 Aralık 2024) Doğum kilosu 2500 idi. Şuan kilo alımı 7.800 Gr gelişiminde de herhang bir sıkıntısı yok çok şükür. Bu hafta ilk tadımlara başladık sağlık ocağı başlayabilirsiniz dedi. 3 gün kuralı ile ilerliyorum. Benim sizlere sorum şu: anne sütü alıyor ve formül mama da alıyor çünkü emmeyi artık azalttı sütüm yeteri kadar onu doyurmuyor bende sağım yaparak yine desteklemeye çalışıyorum. Yani mamayı anne sütünden daha fazla içiyor. Ben su konusunda destek isteyecektim sizden. Dün ilk defa 2 çay kaşığı kadar verdim. Fakat bunu arttırmalı mıyım? Günlük bez sayısı kaka ve çiş olarak toplam 5-6 oluyor ama çiş rengi son zamanlarda sarı, herhangi bir husuzrluğu ya da karın ağrısı gibi belirtiler yok kaka rengi normal ve isal değil, sıvı alımından kaynaklı olabilir mi? Nasıl ve ne kadar destekleyebilirim?

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir