Ek Gıda Buzluk Hazırlığı

239 görüntüleme
A

Ayça

18 Temmuz 2026 14:08
bebeğim 4 buçuk aylık 5. ayda tadımlara başlayacak. ek gıda öncesi buzluğa hazırlamamı önerdiğiniz şeyler var mı acaba? bu aralar evde anne desteğim var boşa çıkabiliyorken onları yapmak istiyorum 🥹
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 14:28
Merhabaşar buzluğa atmaktansa bebeğinize herşeyi taze ve gününe hazırlayıp vermeniz daha besleyici olabilir onun için
Kader T.

Kader T.

18 Temmuz 2026 14:43
Neden 5. Ayda başlıyorsunuz?
A

Ayça

18 Temmuz 2026 14:44
Öykü Karaduman
Merhabaşar buzluğa atmaktansa bebeğinize herşeyi taze ve gününe hazırlayıp vermeniz daha besleyici olabilir onun için
mevsimlik sebzeleri alıp kaldırmam gerektiği söylendi çevremden, aslında ben de sizin gibi düşünüyordum
A

Ayça

18 Temmuz 2026 14:45
Kader Türkoğlu
Neden 5. Ayda başlıyorsunuz?
doktorumuz beşinci ayda birer çay ya da tatlı kaşığı vermeye başlamamı önerdi, tadım için sadece
T

Tuğba B. ..

18 Temmuz 2026 15:26
Yaban mersininin tam zamanı hemde ucuzladı dondurıcuya atabilirsiniz en faydalı besin
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 15:26
Tuğba Beyazgül
Yaban mersininin tam zamanı hemde ucuzladı dondurıcuya atabilirsiniz en faydalı besin
Evet meyve olabilir ama bence sebzeleri mevsiminde tüketin o daha saglıklı
A

Ayça

18 Temmuz 2026 15:38
Tuğba Beyazgül
çok mantıklı teşekkür ederim 🥰
Ö

Özge Ü.

18 Temmuz 2026 16:23
Merhaba ben de sizin gibi araştırmıştım sonra doktorumuza sordum ne sebze ne de meyve bir şey koymayın buzluğa her şeyi zamanında verin demişti. Tabii sizin tercihiniz 🌸
m

mrss

18 Temmuz 2026 16:25
Merhabalar bizim doktorumuz da mevsiminde olanlardan tüketmesini istedi buzluga konulanlardan pek tavsiye etmem dedi
A

Ayça

18 Temmuz 2026 16:36
Özge Üst
Merhaba ben de sizin gibi araştırmıştım sonra doktorumuza sordum ne sebze ne de meyve bir şey koymayın buzluğa her şeyi zamanında verin demişti. Tabii sizin tercihiniz 🌸
doktorumuz bu konuda bir şey söylememişti benim de sormak aklıma gelmemişti açıkçası çok teşekkür ederim ☺️
A

Ayça

18 Temmuz 2026 16:37
MK
Merhabalar bizim doktorumuz da mevsiminde olanlardan tüketmesini istedi buzluga konulanlardan pek tavsiye etmem dedi
herkes öyle söyledi öyle yapacağım çok teşekkürler ☺️
B

Begüm

18 Temmuz 2026 16:44
Ben kabak ve havuçları buharda pişirip ezip cam kavanozlarda minik minik bi öğünlük buzluğa attım 3 aya kadar saklanabiliyormuş bazen acelem olduğunda ordan çıkarıp veriyorum tabiki en güzeli taze vermek ama insanlık hali aceleniz olduğunuzda elinize geliyor
M

Melike Ö.

18 Temmuz 2026 17:21
Ben bu konuda file markete çok dadandım ordan donmuş brokoli donmuş ıspanak donmuş balkabağı alıyorum ilikli kemik suları alıyorum siz vaktiniz varsa bunları alıp dondurabilirsin benim taze yapamamamdaki sıkıntı bi balkabağını aldığımda çok az bi kısmını tüketiyoruz gerisi bozuluyo israf oluyo oyüzden böyle buzluk stokları çoo pratik oluyo yaz mevsimi balıkta alamıyorum heryerden oyüaden balıklarıda donuk alıp pratik bi şekilde bi öğün için çıkarıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir