Ek Gıda Buzluk Hazırlığı
239 görüntüleme
A
Ayça
18 Temmuz 2026 14:08
bebeğim 4 buçuk aylık 5. ayda tadımlara başlayacak. ek gıda öncesi buzluğa hazırlamamı önerdiğiniz şeyler var mı acaba? bu aralar evde anne desteğim var boşa çıkabiliyorken onları yapmak istiyorum 🥹
Ö
Öykü K.
18 Temmuz 2026 14:28
Merhabaşar buzluğa atmaktansa bebeğinize herşeyi taze ve gününe hazırlayıp vermeniz daha besleyici olabilir onun için

Kader T.
18 Temmuz 2026 14:43
Neden 5. Ayda başlıyorsunuz?
A
Ayça
18 Temmuz 2026 14:44
Merhabaşar buzluğa atmaktansa bebeğinize herşeyi taze ve gününe hazırlayıp vermeniz daha besleyici olabilir onun için
A
Ayça
18 Temmuz 2026 14:45
Neden 5. Ayda başlıyorsunuz?
T
Tuğba B. ..
18 Temmuz 2026 15:26
Yaban mersininin tam zamanı hemde ucuzladı dondurıcuya atabilirsiniz en faydalı besin
Ö
Öykü K.
18 Temmuz 2026 15:26
Yaban mersininin tam zamanı hemde ucuzladı dondurıcuya atabilirsiniz en faydalı besin
A
Ayça
18 Temmuz 2026 15:38
Ö
Özge Ü.
18 Temmuz 2026 16:23
Merhaba ben de sizin gibi araştırmıştım sonra doktorumuza sordum ne sebze ne de meyve bir şey koymayın buzluğa her şeyi zamanında verin demişti. Tabii sizin tercihiniz 🌸
m
mrss
18 Temmuz 2026 16:25
Merhabalar bizim doktorumuz da mevsiminde olanlardan tüketmesini istedi buzluga konulanlardan pek tavsiye etmem dedi
A
Ayça
18 Temmuz 2026 16:36
Merhaba ben de sizin gibi araştırmıştım sonra doktorumuza sordum ne sebze ne de meyve bir şey koymayın buzluğa her şeyi zamanında verin demişti. Tabii sizin tercihiniz 🌸
A
Ayça
18 Temmuz 2026 16:37
Merhabalar bizim doktorumuz da mevsiminde olanlardan tüketmesini istedi buzluga konulanlardan pek tavsiye etmem dedi
B
Begüm
18 Temmuz 2026 16:44
Ben kabak ve havuçları buharda pişirip ezip cam kavanozlarda minik minik bi öğünlük buzluğa attım 3 aya kadar saklanabiliyormuş bazen acelem olduğunda ordan çıkarıp veriyorum tabiki en güzeli taze vermek ama insanlık hali aceleniz olduğunuzda elinize geliyor
M
Melike Ö.
18 Temmuz 2026 17:21
Ben bu konuda file markete çok dadandım ordan donmuş brokoli donmuş ıspanak donmuş balkabağı alıyorum ilikli kemik suları alıyorum siz vaktiniz varsa bunları alıp dondurabilirsin benim taze yapamamamdaki sıkıntı bi balkabağını aldığımda çok az bi kısmını tüketiyoruz gerisi bozuluyo israf oluyo oyüzden böyle buzluk stokları çoo pratik oluyo yaz mevsimi balıkta alamıyorum heryerden oyüaden balıklarıda donuk alıp pratik bi şekilde bi öğün için çıkarıyorum
Yükleniyor...