Ek Gıda Biberon Reddi
114 görüntüleme
H
Halime
2 Mayıs 2026 19:05
5.5 aylıkken ek gıdaya başladık o zamandan beri biberondan içmiyor.Mama veya anne sütü farketmeksizin biberonu reddediyor. Çalışmaya başladığım için bu durum zorlamaya başladı. Bu durumu yaşayanlar var mı? Veya çözüm önerisi var mı?
L
Lale
Premium Üye
2 Mayıs 2026 19:48
[4.aydan](4.aydan) itibaren biberon reddi yaşıyorum. 7. Aya kadar sadece uykuda emdi biberonu anne sütü yok zaten. Uyanıkken kaşıkla verdim. Mamayı da reddediyor ek gıdayı da reddediyor. Şu an 11 aylık hiçbir şekilde beslenmek istemiyor kaşıkla zorla besliyorum hiçbir çözüm bulamadım. Ek gıdaya ilk başlarda yedi sonra onu da bıraktı. Ergoterapist e götürdüm bebeği biraz zorlamışsın dedi. Pazartesi günü de çocuk gastroya gideceğim inşallah bir fayda olur. Sizinki ek gıdayı yiyor mu? Mamayı uyurken denediniz mi hiç
H
Halime
2 Mayıs 2026 20:07
Ek gıdayı yiyor evet mamayı da bazen akşamları kaşıkla verdim. Uyurken denedim ama biraz içip sonra bırakıyor. Emziği de aynı şekilde gece uykusuna geçerken veriyordum emziği de bıraktı artık
L
Lale
Premium Üye
2 Mayıs 2026 20:25
Size tavsiyem kaşıkla da olsa çok zorlamayın sonuç daha kötü oluyor umarım geçici bir şey sizin bebeğiniz için. Benim bebeğim küçük doğdu küçük ilerliyor herkes bana ne kadar küçük bir bebek dediği için ben de bebeğime yüklendim
H
Halime
2 Mayıs 2026 21:42
Umarım geçici olur inşallah sizin bebeğinize de bir faydası olur gittiğiniz yerler
Yükleniyor...