Ek Gıda Başlangıcı Sonrası Kaka

61 görüntüleme
M

Merve ..

7 Nisan 2026 12:55
Kızım ek gıda tadımına başladık sebze ile. 4 gün kaka yapamadı gliserin kandık yarım fitil verdik, yaptı cıvık kıvam. Yaptığı kakanın üzerinden 8 gün geçti bu arada tadımı bırakmadım yoğurt sebze verdim. Ancak hala kaka yapmadı. Karnı sert değil ve gaz çıkartıyor. Ne yapabilirim kaka yapabilmesi için?
N

Nur ..

7 Nisan 2026 12:57
Karnı şiş değil keyfi yerindeyse zorlamayın bence benim bebeğim 7.5 aylık doğduğu günden bu yana hep 5 gün de bir kaka yapıyo ek gıda döneminde de bu şekilde ama keyfi yerinde ve kabız olmadığı için sıkıntı yapmıyorum
S

Selma ..

Premium Üye
7 Nisan 2026 13:00
Merhaba benim bebeğim de 6 aylık 1 oldu ek gıda başlayalı geçen sefer 8 günde yapmıştı huzursuz değildi ama bu sefer 6 gün oldu karnı çok gergin ve küçük küçük toplar şeklinde yapıyor ne önerirsiniz
S

Sema

7 Nisan 2026 13:10
Ek gıdayı çok mu veriyorsunuz acaba bazen ondan da kabuz olıyorlar zeytinyağı verin her yediğine iyi gelir birde şu an tadım aşımasındaşar çok yemelerini bekleyemeyiz
O

Oya A. M.

7 Nisan 2026 13:28
Mutlaka bebekler için uygun zeytinyağı yemeğine koyuyorum ve su içiriyorum çok etkili oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir