Ek Gida Başlangıcı
235 görüntüleme
S
Sueda C.
21 Haziran 2026 10:32
Bir hafta olacak, tek tek deniyoruz alerjik oldugumuz icin 3 gun kuraliyla. Agzini aciyor cigniyor kendince falan ama sonra tükürüyor. Bu normal mi? Ne zamana kadar devam etmesi normal? Suya cok hevesli mesela agzini temizlemek icin veriyorum onu içiyor. Bir de 10 dkdqn sonra aglamaya basliyor mama sandalyesinde bende bitiriyorum o noktada dogru mu yapiyorum acaba? Sizde süreçler nasildi

Mine Ş.
21 Haziran 2026 10:34
Tabi ki de sadece tadım sürecinde olduğu için en doğrusunu yapıyorsunuz. Bebeğiniz yutma becerisini yeni yeni kazanacak dili ile itmesi tükürmesi bunlar bir beceridir. Bebeğinizin ne yiyeceğine siz ne kadar yiyeceğine kendisi karar versin. Sıkıldı ve istemiyor ise zorlamayın ileride ek gıda reddine sebep olabilir
A
Ayşegül C.
Premium Üye
21 Haziran 2026 13:39
Neler tattırdınız acaba ? Bebeği ne kadar dahil ediyorsunuz ? Bir de tadım bile olsa az miktarda kafasını çevirene kadar veriyorum ama sağımla beslediğim için net gördüğümden aldığı süt miktarı azaldı. Bu soruna çözüm bulamıyorum
S
Sueda C.
21 Haziran 2026 13:42
Havucla başladım, patates verdim, şimdi kabak vereceğim yarın. Keşke yardımcı olabilseydim ben emziriyorum cok şükür emiyor 刺 Yiyor diye vermeye devam etmiyorum ama açıkçası ilk gun ona kalsa havucu yiyecekti ben bir iki cay kaşığı kadar verip bıraktırdım
Yükleniyor...