Ek Gıda Başlangıcı

141 görüntüleme
E

Elif ..

22 Aralık 2025 22:24
Prematüre 5 buçuk aylık ( düzeltilmiş) bebeğime dün doktor önerisiyle ek gıdaya başladık ama kızım ağzını açmıyor veremiyorum bir türlü. Sürekli eliyle itiyor dokunmak mı istiyor anlamıyorum. Bir-iki defaelle verdim ve ağzına yaklaştırınca açtı ağzını yedi. Ama toplam ya 1 2 çay kaşığı ya yedi ya yemedi. Amacın tadım olduğunu biliyorum. Ama kızım daha yemeden ağzını açmazsa nasıl devam edicem
G

Gökçin N.

22 Aralık 2025 22:29
Alışacaklar diye düşünüyorum. Benimki de aynı. Hala emme hareketi yapıyor. Bugün 3.gündeyiz daha iyi yedi ilk günlere göre. Sonuçta bir şekilde öğrenecek yemeyi
E

Elif ..

22 Aralık 2025 22:31
Umarım ya çok endişeliyim bu konuda
B

Büşbüş

22 Aralık 2025 22:49
Merhaba kesinlikle zorlamayın bebeği zamanla kendi isteyecektir
Aysel K.

Aysel K.

22 Aralık 2025 22:59
Benim oğlum da prematüre doğdu ve diğer çocuklar gibi 6 aylık da kabul etmedi ek gıdayı çok zaman sonra az az alıştı emme hissi uzun surdu hassas oluyorlar düzeltilmemiş 1 yaşından sonra baya yemeye başladı şuan çok iyi yiyor ama daha çok ezilmiş halde yani onun gibi 17 aylıklar senin benim gibi yemek yer benimkisi yemiyor daha yani daha çok zaman vermemiz lazım acelesi de yok
E

Elif ..

23 Aralık 2025 01:28
Aysel hanım cevabınız için teşekkür ederim . biraz panik bir anne oldum maalesef.kızımın prematüre olmasından dolayı. Çok kafaya takıyorum . Hep kötü senaryolar geçiyor kafamdan. Umarım iyi olur gittikçe.
M

Merve D.

23 Aralık 2025 11:19
Benim bebeğim prematüre değil. 5 aylıkken ek gıdaya başladık. Şu an 6.5 aylık neredeyse ama hala ağzını açmıyo, bir şekilde koyduğumu da geri çıkarıyor. Evet bazen zorladığım günler oluyor(annelik işte ) ama sonuç değişiyor mu ? Hayır.
E

Elif ..

23 Aralık 2025 11:22
Umarım iyi olur bebişler benim kızımmama yı da doğru dürüst içmiyor ne yapacağımı şaşırdım walla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir