Ek Gıda Başlangıcı
93 görüntüleme
A
Ayşenur Ç. ..
1 Ağustos 2025 08:57
Oğlum 6 aylık olacak 5 gün sonra ek gıdaya nasıl başlamam lazım en blw yapmak istiyorum blw ne zaman başlamalı ilk olarak püre ile mi başlamam lazım
S
Selin Ü.
1 Ağustos 2025 09:34
Merhaba bizim doktorumuz ilk 3 hafta püre olarak ver sonrasında az pütürlüye geç dedi başka bir doktordan da gördüğüm 7.ayda blwye başlamanın daha iyi olacağıydı. Tabi her doktor ayrı birşey söylüyor siz de dra danışıp içinize nasıl siniyorsa öyle ilerlersiniz 🙏🏻😊
M
Meryem Ö.
1 Ağustos 2025 09:42
Sabahları labne veriyorum bizde haşlanmış yumurtanın sarısının 1/4 veriyorum boğazına yapışmaması için su yada z.yağı ile biraz açıp veriyorum sende labne ile başla istersen elin alıştıkça başka şeylerde yapar verirsin gün içinde de çorba yapıyorum veriyorum başladığımda 5 ay 10 günlüktü
K
Kezban B.
1 Ağustos 2025 11:27
Benim bebeğimin de ek gıdaya geçmesi gerekiyor 6 aylık ama ne kaşık maması ne bişey yemiyor diliyle dısarı cıkartıyor formül mama kullanıyorum anne sütü almıyor ateş düşürücü şurup bile veremiyorum agzında tutup sonra cıkartıyor geri
Doktor ilk meyvelerle basla dedi ama bilemiyorum sonra formül mama da içmeyi reddeder diye korkuyorum
Birde iştahı hiç yok 90 ml süt içiyor doktor kilosu normal dedi ama 500 grm almış aylık o az
Yardımcı olursanız cok memnun olurum iştah acılması ıcın bişey önerir misiniz
Doktor ilk meyvelerle basla dedi ama bilemiyorum sonra formül mama da içmeyi reddeder diye korkuyorum
Birde iştahı hiç yok 90 ml süt içiyor doktor kilosu normal dedi ama 500 grm almış aylık o az
Yardımcı olursanız cok memnun olurum iştah acılması ıcın bişey önerir misiniz